prosinec 2016

Tradiční silvestrovský žvást

Tradiční silvestrovský žvást

Dokonalá ukázka, jak prekérní dokáže být chtíč “přece nebudu pořád mluvit jako Monika” (tedy jako kanál), když jste atakováni vystihující životní myšlenkou, která naprosto spontánně vyleze z vaší nejmoudřejší přítelkyně (která bohužel bydlí skoro sto kiláků daleko) a kterou v letošní bilanci nejde necitovat.

… do roka a do dne…

… do roka a do dne…

Rok se s rokem sešel, všichni to známe. A samozřejmě jsem si vědoma skutečnosti, že v těchto místech by prvořadě měla viset megalomanská omluva, za tu příšernou skoro už roční informační díru, byť není vůbec jisté, jestli sem ještě vůbec někdo chodí číst. Anebo spíš čekat.

Tak jsem se svěřila... :D

Tak jsem se svěřila... :D

Ze strany EQUICHANNEL.cz trošku překvapující rozhodnutí, protože co si budeme namlouvat, moc toho ze mě nevypadlo, od dob “Mýty kolem dostihů” – seriálu o dostihových koních, kam jsem přispěla jen dvěma díly (zbylé byly naprosto precizním dílem Evy Holubcové a já jsem vděčna, že jsem si mohla přihrát polívčičku).

Můj první časosběr

Můj první časosběr

Pravda, úplně jen můj časosběr to není, protože ústřední fotografii jsem já pořídit nemohla už jen z důvodu, že v dané době bych fotoaparátem maximálně tak několikrát třískla o zem. Na světě jsem sice už byla, ale ne ve stavu schopném fotit.

Ještě by to chtělo ten obraz

Ještě by to chtělo ten obraz

Kterému můj muž syslí místo vedle okna :-)