Informace o článku
Haló, haló, poslušně hlásím, že já nemám depku!:o) A ani jsem ji neměla! (To jako opravdu:o) Můj stav je pouze megalomanská lítost ( letargicky utopen...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.07.2009 0:49:0011.07.2009 0:49:00

čestné prohlašení draacete

Haló, haló, poslušně hlásím, že já nemám depku!:o) A ani jsem ji neměla! (To jako opravdu:o)

Můj stav je pouze megalomanská lítost ( letargicky utopená ve vzpomínkách). Depka je totiž mnohem drsnější záležitost, takže žádné obavy, jsem živa a nepoškozena. Ale je milé, že se ozýváte, v souvislosti s mou duševní způsobilostí. Rovnou poděkuji za projevenou starost i za projevování soustrasti: děkuji. A myslím to vážně, hnedle jeden ví, kolik přátel má. On i nicotný vzkaz od spolužáka ze střední „čau... to s tím Klaksonem je mi to líto“ má něco do sebe:o)

Čestně tímto prohlašuji, že jsem v pořádku: neumírám a ani tak nehodlám učinit. Ne že bych netoužila se ještě jednou vidět s MJ... (vtip:o) Jasně, vybulela jsem toho víc než za poslední deset let, ale stejně tak mi nedělá problémy poslat kamarádce odkaz na Michaelovo vystoupení, kde se s ním neplánovaně zřítí visutý most, s titulkem „Největší volný pád světové megastar v dějinách popu“. A ještě mi dvojsmyslnost textu přijde vtipná, ale tak nejenom já se ráda zasměji vlastním fórům.

Díkes všem, kteří jste na mě mysleli. Muhehe:o)

draace

Berte to tak, že jsem potřebovala čas na dopsání deníčku koňovi.

Jemu je smrt Krále pupu tak nějak fuk... Čím to bude? :o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

můžu mít dotaz?...asi teďka budu za blbu...

můžu mít dotaz?...asi teďka budu za blbu, ale o Michaelovi toho moc nevím a tohle mě zajímá: Ta bílá rukavice něco symbolizuje nebo to je jen čistě oblíbená věc, kterou nosil?
Gravatar

Hanka: jednu bílou rukavici používal pro...

Hanka: jednu bílou rukavici používal promítač filmů v kině, když převíjel film a nechtěl jej poškrábat. Michael to převzal jako své image, líbilo se mu, jak jedna bíla rukavice na člověku působí. Ale ono to mělo důvodů víc, protože v té době se mu vitiligo (ta kožní choroba) rozšiřovala a na ruce měl výrazné bílé fleky na tehdy ještě černé kůži, takže image zároveň zakrývalo kosmetické vady. Kde poprvé viděl stříbrnou rukavici, to nevím... Podle mě ve frcu:o) Ale v tomhle ho chápu, protože já tím posedlá také, na flitrech frčím neúměrně. Kdyby to nebyl kýč jako prase, mám je všude, na sobě i na koni:o)
Gravatar

Ne, že bych Michaelovi něco přála, ale j...

Ne, že bych Michaelovi něco přála, ale je někde dostupné video, jak s ním spadl ten most? Doteď jsem o tom nevěděla a dost mě to šokovalo. Měla jsem ho ráda. RIP Michael.