Informace o článku
Ne že bych snila o účasti v Derby: pouze a jen se mi o něm zdálo. Byla neděle, a my, kteří vinou digitalizace TV máme pouze dva programy (to jako opra...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.06.2009 21:41:0018.06.2009 21:41:00

sen o Derby

Ne že bych snila o účasti v Derby: pouze a jen se mi o něm zdálo. Byla neděle, a my, kteří vinou digitalizace TV máme pouze dva programy (to jako opravdu dva: ČT1 a Nova), se musíme na dostihy dívat na netu. Nic moc kvalita, ale dresy identifikovat lze, a nad bravurními komentáři hlasatele chuchelských dostihů budu skládat poklony pořád. Machr! Nicméně ve snu jsem Derby prošvihla a snažila jsem se zjistit, kdo ho vyhrál, avšak marně. Ve 21.století! Zoufalá situace.

Probuzení ve formě úlevy. Zaprvé je před Derby, zadruhé mi konečně splaskává otok, takže i když vypadám stále jako ropucha a pít mi jde pouze brčkem, je znát extrémní zlepšení. Můžu se i usmívat, aniž bych vzápětí úpěla bolestí! Zítra už možná vylezu mezi lidi, uvidíme. Dnes jsem si netroufla, ještě bych vzbudila podezření o návratu lepry, a navíc soucitné pohledy bytostně nesnáším. V tomhle jsou fajn zvířata: těm je šumák, jak zrovna vypadáte. I když... Hyperaktivní bordelkolii sice preventivně zpražíte ještě před odskokem, aby nedošlo ke střetu jejího rypáku s vaším extra bolavým pyskem, ale ten pes si stejně najde vhodnou příležitost, aby vám do ksichtu nadšeně skočil, a když přestanete naříkat bolestí, svůj kousek vzápětí a samozřejmě úspěšně zopakuje. Takže košíky by asi měli nosit páníčkové.

A Derby? Ráda bych, aby českou modrou stuhu konečně získal Česťa Olehla, ale i já mám svého černého koně, a protože má také bílý mozek, budu fandit právě jemu. Nevadí, že patří mezi outsidery: v Derby má zvítězit ten nejlepší, tak ať tomu tak v neděli je.

draace

Více informací o Derby ZDE

Více informací z obludária... Kdyby se uměla nafotit, byl by zde odkaz do luxusní galerie:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: