Informace o článku
Ráno jsem se probudila s pocitem plných rtů (opět). Tentokrát však opary mám a nevypadám ani tak jako Angelina J., jako spíš ropucha. Schází opravdu j...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.06.2009 21:39:0016.06.2009 21:39:00

úterně

Ráno jsem se probudila s pocitem plných rtů (opět). Tentokrát však opary mám a nevypadám ani tak jako Angelina J., jako spíš ropucha. Schází opravdu jen ta zelená barva, ale to by mě nejspíš odvezli do ústavu pro duševně choré. No ještě to tak, odér do zelena. Brrrr.

Takže piji brčkem a jídlo si musím krájet na malé kousíčky a následně vkládat do huby, aby proces přijímání potravy byl co nejméně bolestivý. Větší haló bude, pokud mi budou volat potencionální zaměstnavatelé, neb patřičně huhňám z alergie, a jelikož nemůžu pořádně otevřít hubu, půjde jistě o výživný rozhovor.

Ohledně hledání práce mě překvapilo zjištění, že k životopisu firmy vyžadují i foto. A jestli mi tahle nádhera z ksichtu urychleně nesleze, tak dvě poměrně zajímavé nabídky nestihnu. Faktem však je, že jsem se při pročesávání volných pracovních míst nesmírně pobavila. Prověřování firem dle OR je samozřejmostí, a důkladnější analýza odhalí zajímavé poznatky. Třeba avízované místo administrativní pracovnice, s nejnižším platovým tarifem a s požadavkem podvojného účetnictví. Právo ÚP je nezaměstnaným případné volné místo přidělit násilně, tedy bez možnosti odvolání, a ejhle: administrativní pracovnice je ve skutečnosti slečna za pokladnou, která by měla umět pokladní doklady založit do účetního programu, na což není potřeba nic víc než umět pracovat s PC. Momentální DPP mě od podobného průšvihu ochraňuje, ale představa opaku, s mou dyskalkulií... Navíc jde o jasný podvod, slovíčkaření jako vyšité.

Poslední odstavec věnuji slivovici. Nesnáším slivovici, je odporná chuťově i zápachem, ale léčivý efekt se jí nedá upřít. Kromě vykloktávání streptokoků ji lze využít i při zastavování rozlézání oparů, stačí ji smíchat s antivirovým propolisem. Opar spodního rtu mi totiž slézá na bradu, zatímco horní poctivě postupně okupuje celý ret. Oba rychlostí viditelnou lidským okem, a protože série mastiček nezabírá, nezbývá než sáhnout po domácím násilí. Smrdím jako moravský alkoholik:o)

draace

Kladu si otázku ohledně příčiny selhání mého organismu.

Vítr v kombinaci s prudkým sluncem? Oslabení z alergie? Nebo snad nájezd na bullfinch?:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: