Informace o článku
Ráno jsem se probudila s pocitem plných rtů. A protože opary patří mezi bolestivé a vleklé záležitosti, které je nutné řešit hned (většinou ksichtem z...
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.06.2009 20:49:0015.06.2009 20:49:00

pondělně

Ráno jsem se probudila s pocitem plných rtů. A protože opary patří mezi bolestivé a vleklé záležitosti, které je nutné řešit hned (většinou ksichtem zabořeným v mražené zelenině, protože čím menší počáteční otok, tím rychlejší hojení), pospíchala jsem do koupelny. A ony ne opary: prostě jsem měla celou větší hubu, pyskatka Angelina J. by mohla závidět. A kdyby jen hubu: měla jsem větší všechno. Oči lezoucí z důlků, uzliny také, vůbec jsem byla taková melounovitá. Pokus vyfotit se neklapnul: v pět ráno už je sice noblesně vidět, ale kulatá čočka si s tímhle neporadila, protože otoky byly tak akorát velké, aby navenek znatelné nebyly (zrada).

Přemýšlím, z čeho: a zřejmě následky včerejších 20ti km v sedle koně rozkvetlou přírodou. Pálilo sluníčko a foukal vítr, takže kombinace na pěst: namazat si hubu pomádou pořádně nemůžete, protože by se vám okolí pysků opálilo víc než zbytek obličeje, čímž vzniká nepříjemný efekt „ráno pila kafe a neutřela si hubu, prase jedno“. Věčná nudle (ta alergická) rozežírá kůži pod nosem i na rtech, čemuž se při intenzivním smrkání také nevyhnete, a pokud do toho fičí vítr... Dosáhnete pysků Angeliny J.

A za krkem mám rudý pruh, protože jsme jeli na východ, tudíž slunce 3,5 hodiny v zádech. V pruhu mám stopu bílé šňůry od mobilu... Vypadám úžasně. Chcete mě?:o)

draace

Splaskla jsem až v odpoledních hodinách.

Králičí oči mám však furt:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Měla sis na cestu nechat tu bílou kápi :...

Měla sis na cestu nechat tu bílou kápi :-D.
Gravatar

Gini: no jo:o) Ale to bych ji musela mít...

Gini: no jo:o) Ale to bych ji musela mít obráceně, já plachtu přes zátylek neměla, a to bych asi neviděla na cestu:o)