Informace o článku
Ano, přípravy vrcholí. A o co jde? O můj počítač, pět let starý, vytěžovaný denně a maximálně. S ohledem na jeho stáří chápu, že nejrozumnější investi...
draacedraace
...denní cint...denní cint
13.02.2009 0:41:0013.02.2009 0:41:00

velké přípravy...

Ano, přípravy vrcholí. A o co jde?

O můj počítač, pět let starý, vytěžovaný denně a maximálně. S ohledem na jeho stáří chápu, že nejrozumnější investice by byla koupit nový, výkonnější a schopný i operací typu „otočit foto 7000x6800 pixelů v Malování o 90º“: ale když už jsem se k té věci chovala slušně a rozumně, tj. bez tvrdých restartů a dalších brutálních devastací, tak by ještě nějaký ten rok šlapat mohla. Tedy doufám.

Momentálně stěhuji data, ze záložního HDD na USB HDD a central HDD /čímž si ho ucpávám, takže načtení www stránky mi připomíná staré dobré časy dial-up, při rychlosti 36 kbps/, abych mohla záložní disk zformátovat, přesunout naň data z centrálního, a poté provést kompletní přeinstalaci. Děsím se ani ne tolik případných komplikací, jako spíš nutností typu „všechno znovu“. Programy, chybějící ovladače... Bože, i SP2 a SP3 znovu. Mám sice legální windows, ale rozběhne se mi můj kód jakožto legální, po opětovné reinstalaci? A co na to Jan Tleskač?

draace

Ještě by mě zajímalo, jak se na LOST tváří fyzikové.

Protože mně už to hlava nebere:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Držím palce, před vánoci proběhla reinst...

Držím palce, před vánoci proběhla reinstalace u mě a následné shánění ovladačů trvalo snad týden. Veškerou icq-komunikaci jsem tehdy prováděla na notebooku mojí spolubydlící. Dílo bylo nakonec dokonáno jen díky několika počítačovým expertům, kteří nelitovali času a v pracovní době mi posílali ovladače, "snad je tenhle konečně ten správný" (poslaný ovladač bylo nutné hodit v notebooku na flashku-mobila a až pak nacpat do kompu).
Gravatar

ja ten lost uz neresim, podle me by fyzi...

ja ten lost uz neresim, podle me by fyzikove nebyli s to vysvetlit uz prvni serii :) jo a draace, znas fringe? to je taky abramsuv serial, jsou to takovy ala akta x, to by se ti mohlo libit. teda mulder tam neni, pravda
Gravatar

yudetha: fringe neznám:o) U mě je to tro...

yudetha: fringe neznám:o) U mě je to trošku složité, co se týče závislostí: striktně jsem si zakázala rozčumět jakýkoliv seriál, protože bych pak nedělala nic jiného, než čekala na další a další díly. Což žere čas:o) Ale díky za tip; obávám se, že už to v mé hlavě uvízlo, a že když se to ke mně dostane, tak bude vymalováno:o))))
Gravatar

aha tak to hlavne nehledej na lost.cz fo...

aha tak to hlavne nehledej na lost.cz foru, jo? :D