Informace o článku
Tak si nemám utahovat z Jana Tleskače. Copak já si z něho utahuji? Já?:o) Kdo je vlastně Jan Tleskač? Jan Tleskač je autorem trezoru, v českých kruzíc...
draacedraace
...denní cint...denní cint
08.12.2008 22:21:0008.12.2008 22:21:00

pondělně

Tak si nemám utahovat z Jana Tleskače. Copak já si z něho utahuji? Já?:o)

Kdo je vlastně Jan Tleskač?

Jan Tleskač je autorem trezoru, v českých kruzích známého jakožto Ježek v kleci. A nepřísluší mi tuhle konkrétní tématiku rozebírat, protože jsem Foglarovky nikdy nečetla, tudíž mi schází objektivita. Mno, s tím čtením to je celkově prekérka, v mém případě. Knížky jsem milovala, četla jsem již v předškolním věku a četla jsem de facto pořád, akorát že po opuštění ZŠ došlo k přerušení vazby s městskou knihovou a tím i k přerušení čtení. Bude to znít divně, ale já nečtu. Před zhruba pěti lety jsem propadla Zeměploše Terryho Pratchetta, kterou si beru na dlouhé cesty do vlaku, a mezitím jsem zvládla pět dílů Harryho Pottera, ale jinak nic. Samozřejmě se alibisticky oháním výmluvami na nedostatek času a kecmi, jak se mi krásně bude dohánět literární manko v důchodovém věku. Nějak mi stále ještě nedochází, že naší generaci se důchody vyplácet nebudou, a že tudíž budu až do smrti muset chodit do práce, neb jakožto bezdětná single nebudu mít skladem nikoho, kdo se o bábu postará:o)

Samozřejmě jsou i jiné varianty, jako bezdomovec apod., ale uznejte sami: zvládla bych já, které je věčně zima, nocovat pod mostem? Asi těžko.

draace

Jinak se mi neustále pletou stínadla x stínidla.

Stínidla = „kukla“, která se nasazuje dostihovým koním, aby neviděli do stran:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ještě můžeš zvolit most v nějaké tropick...

Ještě můžeš zvolit most v nějaké tropické zemi :o)