Informace o článku
Mám lístek na Depešáky. Tuhle informaci jsem doposud neuveřejnila, protože MOJE vstupenka do PRVNÍ ŘADY čekala v Praglu, ale nyní se nachází necelých ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
27.11.2008 6:28:0027.11.2008 6:28:00

čtvrteční žbl... bl... eeeh

Mám lístek na Depešáky. Tuhle informaci jsem doposud neuveřejnila, protože MOJE vstupenka do PRVNÍ ŘADY čekala v Praglu, ale nyní se nachází necelých 10km opodál, jen si pro ni dojít (ano, dojít, protože můj dopravní prostředek žere seno na opačné straně světa, navíc po přezutí z letního vzorku není přepravy způsobilý. A děkuji mu tímto za bezúročnou půjčku, na zmíněnou vstupenku).

Přestože probíhá opak úplňku (černá tečka v kalendáři), mé sny na zmíněnou skutečnost absolutně neberou ohled. A pak mám být ráno odpočinutá, kor když se vás Evropa2 snaží hned po ránu zabít. A to mi ještě zhruba mezi třetí a čtvrtou hodinou ránu na hlavě přistál měsíc, tři hvězdičky a jeden obláček. Ne, nehulím... Ono jak jsem včera provedla obligátní topný manévr, kdy nafedrováním krbovek vyrobím tropické vedro, které rozešlu do přilehlých místností, tak vyschlo lepení, a po návratu budu mít v posteli nejspíš celou oblohu. Drží akorát beránci. Tedy ještě ráno drželi.

draace

uzívanááááááá

Zhluboka dýchat. Okysličovat. Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: