Informace o článku
Tak jestli jsem si myslela, že po Hubertu bude klid (nohy na stůl, žádný stres, vegáč), tak ani omylem. Naopak se na mě nabaluje vše, co muselo „počka...
draacedraace
...denní cint...denní cint
13.10.2008 23:36:0013.10.2008 23:36:00

uf

Tak jestli jsem si myslela, že po Hubertu bude klid (nohy na stůl, žádný stres, vegáč), tak ani omylem. Naopak se na mě nabaluje vše, co muselo „počkat“, a je toho tolik, že mě to demotivuje a vystavuje ještě většímu stresu. Proč zrovna já? :o)

Tímto bych ráda apelovala na všechny, kterým jsem slíbila cokoliv končící dovětkem „prosím až po Hubertu“, aby mi ponechali vzkaz. Akutní je momentálně sepsání slíbených reportáží (ač poučena z novinářského studia vím, že nejde o reporty, nýbrž o popisy akce), musím ze sebe vytlačit čtyři verze (pro náš web, pro EQ, pro ŽZ a pro regionální tisk). Další věc... zhruba 1200 ks fotek. Jenom otáčení a vymazání těch nepodařených mi trvalo dvě hodiny. Představa vybírání těch NEJ mě ubíjí předem, o tlaku „KDY už budou fotky?“ nemluvě. Přece nebudu každému pálit 2 ks DVD, notabene když je doposud třetina ve formátu RAW, který můj počítač neumí ani zobrazit, natož převést do jpg, aby byly shlédnutelné i ostatním.

A Finův online deníček... Přestávám věřit, že tohle zvládnu. Naladit mozkové vlny na koňskou schízu je docela nášup a představa mnohatýdenního skluzu, notabene s popisem Huberta, kde se můj drahý kůň předváděl jedna radost... Chce se mi emigrovat do pekel. A to mě čeká ještě vyúčtování celé akce, kde se bude lámat chleba. Brrrr.

draace

Dnes jsem zevlovala.

V hlavě prázdno, KOPR, neschopnost udržet myšlenku.

Ale moč stále ještě udržím, což je pozitivní. Muhehe:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: