Informace o článku
Mno, jestli jsem si myslela, že nonstop masakr Prague Session a na něj navazující účast v parkuru na opršelé trávě bude fyzicky nejvyčerpávajícím víke...
draacedraace
...denní cint...denní cint
27.09.2008 21:53:0027.09.2008 21:53:00

Tak jsme se prosekali ...:o)

Mno, jestli jsem si myslela, že nonstop masakr Prague Session a na něj navazující účast v parkuru na opršelé trávě bude fyzicky nejvyčerpávajícím víkendem letoška... Omyl:o)

Děkuji tímto Nikče za obětavou spoluúčast při boji s matkou přírodou, kdy jsme z úzké srnčí stezky vyráběli cestu pro koně. Přípravy na Hubertovu jízdu přináší nemálo rizik sebezmrzačování, pracovními nástroji začínaje a kotrmelci ze stráně konče (nikdy netelefonujte ve svahu a nečumte vzhůru na „no jestli tohle na mě spadne“: pak snadno dojde k situaci, kdy vás zradí terén pod vámi, nikoliv nad vámi). S Tarzanem příbuzensky spjaté nejspíš také nebudeme, ono i to zavěšování na překážející větve „buď já nebo vona“ vyžaduje kapku akrobatických zkušeností.

Ona celá ta téměř celodenní fuška trošku připomínala prvobytně pospolnou společnost: seznamování s nástroji metodou pokus – omyl, sebedestruktivní boje s větvičkami, větvemi a kmeny, a samozřejmě kopřivami. Zasrané kopřivy, některé vysoké ke ksichtu, svině žahavé. Většina smrtelníků by si nejdříve džungli prosekala od kopřiv, aby se dalo pokračovat bez nutnosti se brodit kousajícím porostem, leč letos je divný rok a počet jedinců ochotných půjčit křoviňák je přesně nula. Nic proti kose... stejně si ji budu muset koupit, ale kdyby aspoň v kopřivách nerostly čtyři roky staré javory, duby, trnky a další nežádoucí dřeviny. Sekerou to nepřeseknete, protože to svinstvo pruží, a pilkou je to ještě horší, takže budeme kmínky střihat nůžkami na větvě. Moc se těším. Hrozně moc. Budu mít mozoly úplně pod všemi prsty:o)

Nejabsurdnější je délka toho úseku. Dřete na ní půl dne ve dvou lidech, ale na hajtrách bude její projetí trvat zhruba minutu. Překážek jsme proti původním plánu vložili do kurzu pět (možná jich bude i šest), protože materiálu bylo k dispozici hafo: tenhle úsek lesa je totiž v katastru zapsaný jako louka, akorát že již několik desítek let neudržovaná nikým a ničím. Popadaných kmenů mraky (Boubín hadr), jen kdyby člověk nebyl holka, protože dvě holky bohužel nemají fyzické dispozice ani jednoho celého chlapa. Nicméně srandy jsme užily víc než dost, přestože nejčastějším výrazem bylo skloňování nejvíc nechutného označení pro dámské přirození.

draace

Již chápu, proč si dřevorubci kmen nejdříve podřežou na té straně, na kterou má padat.

Rovněž chápu, proč je kravina porážet strom v „nadpařezové“ výšce.

Není na čase změnit povolání?:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: