Informace o článku
Tak jsem to opět zažila, takový „ten“ pocit. Popíšu blíže: zkrátka se mi podrobně zdálo, jak jsem „někde“ (imaginární město, asi jakože Praha), ve sku...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.09.2008 6:27:0010.09.2008 6:27:00

fanouškův sen

Tak jsem to opět zažila, takový „ten“ pocit. Popíšu blíže: zkrátka se mi podrobně zdálo, jak jsem „někde“ (imaginární město, asi jakože Praha), ve skupince s někým (imaginární přátelé, se kterými jsem se sešla na základě nějakého popudu: možná chat sraz nebo tak něco, a viděla jsem se s nimi face to face poprvé, takže vzájemné oťukávání). A sedíme v zahrádce imaginární kavárny a shora, po pěší zóně, jde v davu Jackson s rodinou, samozřejmě obklopený šíleně nenápadnou ochrankou. Když pominu fakt, že Majkl ven „takhle“ nechodí (před novináři a čumily se schovává za roušky nebo do arabských hábitů)... Ale tak byl to sen, a já jsem si ten starý dobrý známý pocit užívala, aneb CO TEĎ? V podobné situaci jsou dvě možnosti: buď vystřelit od stolu a zahájit destruktivní honičku, čímž si k idolu uzavřete cestu definitivně, protože ochranka ho uklidí a Vám Wayne rozbije hubu přímo na ulici (pracuje ještě vůbec Wayne pro Majkla?) A nebo se navlas stejně nenápadně „skupiny“ přidržet. A ukázalo se, že naše grupa (pravděpodobně skupina fanoušků) je vcelku otřelá, takže jsme se zdekovali a jali se Majkla pronásledovat. Proč? Protože tohle se Vám nepřihodí každý den. Zajímavé je, že ve snu mě myšlenka „super zážitek do blogu“ netrkla:o)

Majkl se nám v davu ztratil. V pražské ZOO se naštěstí relativně vyznám, takže jsme na domluveném místě byla první a „odřízli“ jsme Králi popu cestu, protože „tudy“ přece musel vyjít. Bylo to super, to vzrušení a čekání, jestli to klapne. Uvidíme se s ním? Podaří se mu aspoň zamávat a ukázat „victory“ na prstech? Jen aby pochopil, že jsme fanoušci? Opětuje pozdrav? Podepíše padesátikorunou bankovku, když už u sebe jedinec nic jiného k podpisu nemá? Jak budou reagovat jeho děti?

Stejně jako v reálu se k nám štěstí obrátilo zády (ačkoliv pravdou je, že náhodou někde narazit na Jacka už mezi exkluzivní zážitky patří), žádná další setkačka se nepodařila. Probudila jsem se a konec. Ale emoce super, fakt jsem si to užívala se vším všude. Tak třeba někdy:o)

draace

Kolik mých přátel se s ním setkalo?
Myšleno tak, že byl navázán užší kontakt (společná fotka, pokec apod.)
S valnou většinou Kripliho party se znám, ale uvedu „přátele“, se kterými jsme nějaký ten čas strávili: takže Dýna, Krajní a Štěpán Šestka.
Ráda bych sem frkla libovou story s Helou Kadlčíkovou, aneb jak strávila noc u Krále popu na pokoji (řešili umění, nikoliv sex), ale potřebuji přesné svědectví, jak to vlastně bylo s tím vízem do USA (stručně: Helena dostala pozvánku k Majklovi, ale na ambasádě se jí vysmáli a do Států ji nepustili). A kdybyste náhodou byli u Majkla doma a viděli kresby a malby Prahy, tak ty jsou dílem právě Heleny, neb Majkl si v Londýně koupil celou její skromnou výstavu.



Uhm, autorská práva... nevím, čí přesně tahle fotka je:o) Tak snad je majitelkou Krajní. Jinak vzpomínačka v Ungeltu by bodla.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: