Informace o článku
Samozřejmě jakožto hodná holka nemám tušení, co se v titulku výše píše, ale samozřejmě vás neochudím o historku s tím související. Před týdnem mi od B...
draacedraace
...denní cint...denní cint
26.07.2008 9:50:0026.07.2008 9:50:00

Everybody fuck now ...

Samozřejmě jakožto hodná holka nemám tušení, co se v titulku výše píše, ale samozřejmě vás neochudím o historku s tím související. Před týdnem mi od BP (bratr Koumák Dan) přišla DVD s hity 90. let, což jsem v blogu neopomněla zmínit. Můj historicky první pracovní týden, kdy mi ani jednou v kanclu nehrálo rádio: z vytrapněné Ranní show v režii sourozenců Vodných mi bylo extrémně blitno, takže jsem vařila z DVD. Duševní nářez: smršť vzpomínek, emocí, husí kůže a i slz (nepopírám, že začátkem týdne jsem ronila poměrně hodně). Hudba je úžasný faktor, vyvolává v člověku dávno zapomenuté pocity, takže co hit, to šrotování v hlavě.

No a notoricky zlidovělé „Everybody dance now!“ od C+C Music Factory se mi zdálo nějaký divný. No bodejť by ne, když to nebyl Gonna Make You Sweet, nýbrž parodie („everybody fuck now“ od „sissy_penis_factory“). Jinak „House of love“ – mazec. Vzpomínáte na Briana ještě s ksichtem jako dětskou prdelkou? Právě toho Briana z East 17 (tehdy již E-17), kterého jsem během koncertu trefila plechovkou od sprite. Ale fakt to nebylo schválně (omlouvám se). A emocím ohledně „Eins, zwei, polizei“ bych ráda věnovala sólo kapitolu, ač v obraze budou asi pouze fanoušci SH...:o)

draace
I love it.
I´m Scatmaaaaaan !!!!

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

teda nechtěl jsem Tě rozplakat :D:D:D al...

teda nechtěl jsem Tě rozplakat :D:D:D ale víc něž 90tky mě dostávaj ty 80desátky... :))
Gravatar

ale je fakt že na základce frčely už 90t...

ale je fakt že na základce frčely už 90tky :D:D:D
Gravatar

Koumák: 80tky jsou NEJ. Ale netřeba dodá...

Koumák: 80tky jsou NEJ. Ale netřeba dodávat, z těch opravdu důvěrně znám sotva čtvrtinu:o)))
Gravatar

Hodila plechovku, jo? :oD

Hodila plechovku, jo? :oD