Informace o článku
Opět jsem vyhrála pivo. A prohrála palačinku se šlehačkou (ale na druhou stranu – pos*aly jsme se po ní obě:o). Motivace může být návyková a tento týd...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.07.2008 15:37:0016.07.2008 15:37:00

asi jsem drobet soutěživá

Opět jsem vyhrála pivo. A prohrála palačinku se šlehačkou (ale na druhou stranu – pos*aly jsme se po ní obě:o). Motivace může být návyková a tento týden jsem se chystala spáchat tohle (viz Komentáře ke článku ZDE ).

Ideální doba k přijetí Frostovy výzvy. Patrik s Loešem mají dovolenou, a Evropa 2 je nestravitelná. Co nestravitelná: nebezpečná životu. Když jsem v polospánku analyzovala Ranní show v produkci sourozenců Vodných… Udělalo se mi nevolno. Jak tenhle týden přežiju?? Protože oni dva jsou fakt sourozeni: jejich afektované „čéče“ je totožné, jejich nezáživné monology i dialogy jsou totožné, jejich snahy o být vtipní to samé. Raději bych poslouchala střelenou Kirsten, jak celou noc kolotočem drnčí o kůru suchého chleba.

Tak jsem si naplánovala „Frostovo schéma“, tedy poslech Rádia ČR Plzeň. Co se mi může stát? Žádný Vodný, žádná Vodná. Helenka Vondráčková se přežít dá (na Sladké mámení můžu já pařit od rána do večera), a třeba se mi podaří zažít „Já budu chodit po špičkách“ ve vysílání rádia, což by mohlo být cool, v pracovní době. Dechovka? Vydržím. Jeden den to vydržím. Já ano! A bude flaška a hádejte, kde si ji s Nikolkou vyžahneme.

Ve svém nadšení jsem pozapomněla na jistý fakt: že budova mého pracoviště bojkotuje většinu rádiového signálu. Naladit Evropu2 je umění, které ovládám pouze já, a pokud přenechám práci automatu, tak existenci přizná Radiožurnálu, Frekvenci 1 a Impulzu. Impulz Frosta neobměkčil, takže jsem ručně ždímala nabídnuté frekvence, z nichž jedna nebyla kýžené rádio ani omylem, a druhá šuměla tak mocně, že by mě z kanclu nejspíš vykázali.

Na Evropě 2 běží soutěž o koncert Madonny, beze mě. Děsí mě nutnost dopravy autobusem Student Agency, a tak dumám, jak vyhrát tu zatracenou flašku fernetu. Přece to nevzdám:o)

draace
Zesilovač signálu…
Najdu ho?


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

http://www.rozhlas.cz/audio/vysilani/#pl...

http://www.rozhlas.cz/audio/vysilani/#plzen
Gravatar

RiderX: na téhle variantě se pracuje (ne...

RiderX: na téhle variantě se pracuje (ne všichni totiž mají v práci funkční zvukovku; ale něco mě napadlo a už mám připraveno, jak to rozhýbat):o)