Informace o článku
Popularita myší rodinky roste. Dřív zněla otázka „co kůň?“, nyní je to „co myšičky?“ Myšičkám nelze než závidět. Pravdou je, že obydlí má Emo opravdu ...
draacedraace
život se zvířatyživot se zvířaty
02.02.2008 19:10:0002.02.2008 19:10:00

Emo & její děti I.


Popularita myší rodinky roste. Dřív zněla otázka „co kůň?“, nyní je to „co myšičky?“ Myšičkám nelze než závidět. Pravdou je, že obydlí má Emo opravdu malé (v tomhle počasí je nelze vystěhovat ven, do velkého myšína), ale vzato prakticky: mladé opouští zřídka, hned se utíká nažrat, napít, a šup, je u nich zpátky.

Čím se vyznačuje šestice dnes týdenních mláďat? Kraválem. Piští s takovou intenzitou, že je slyšíte i přes zavřené dveře. Naopak když potřebujete, aby pištěly (do mikrofonu), tak drží huby. Další z vlastností, která vám neunikne, je puch křížený smrádečkem. Teprve dnes jsem se odvážila jim vyměnit podestýlku, bo myší matka je hysterka a zásahy čehokoliv cizího špatně snáší, a jsem zvědavá, kdy se myší odér vrátí.

Přikládám fotky, dle kterých je jasné, kolik z vás trefilo barvy:o) Horní fotka je z 31. ledna, spodní je dnešní – takhle vypadají týdenní myšata.

draace
Myší kronikářka.
Jména prckům vymýšlí vítěz prvního kola tipování (Osky FBI): ale „Eva a Vašek“ fakt neeeee:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ťutíci :o)

Ťutíci :o)
Gravatar

Mnooo, tak jsem se sekla jenom o jednu m...

Mnooo, tak jsem se sekla jenom o jednu myšku..ta se zbarvila nějak divně :-D
Gravatar

My chceme další fotkyyyy! :o)))

My chceme další fotkyyyy! :o)))