Informace o článku
A já jsem byla na výletě, heč! A já jsem byla na naprosto úžasném a skvělém a suprovém výletě, kde se o mě naprosto úžasně, skvěle a suprově starali, ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
30.03.2011 11:49:0030.03.2011 11:49:00

po letech:-)


A já jsem byla na výletě, heč!
A já jsem byla na naprosto úžasném a skvělém a suprovém výletě, kde se o mě naprosto úžasně, skvěle a suprově starali, což jsem si neméně úžasně, skvěle a suprově užila.

Řeč je o plzeňské ZOO, která od mé poslední návštěvy pořádně přitvrdila, co se týče zdokonalování. Ne, že by se chování tygrů zlepšilo (alespoň že samice vstala a předváděla pohyb), a ryby se kvůli krmení také dvakrát nepřetrhly (vlastně skoro vůbec), ale jinak nemám prohlídce co vytknout (snad jen dardu za kočárek, i když se přímo mě netýkala).

Kromě absolutního orgastického rozpoložení nad terárii s myšmi a krysami (to chci domů, minimálně v dvojnásobné velikosti:D) bych ráda vyzdvihla expozici domácích ryb (oceánská také skvělá, ale rybářská týkající se našich vod lepší). Sumci se sice váleli v zákrytech, ale kardinální štiky a kapr o velikosti školní brašny na parádní podívanou stačili, stejně jako opodál hrající si vydry.

A těším se do pražské, jako malé dítě. Tohle mě nemálo navnadilo:-)

draace
Hřivnatý vlk simulující zahrabání kořisti výbornej.
Hlavně hláška chlapečka „A maminko? Co si to nese?“, následující maminčino mlčení, jestli dítěti přiznat, že to je (byl) roztomilý chlupatý bílý králíček.
A bod pro maminku:“To bude NĚJAKÉ zvířátko, které si ASI ulovil“. Šikovná!:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Plzeňská ZOO se mi líbí nejvíc ze všech ...

Plzeňská ZOO se mi líbí nejvíc ze všech :) Je to asi jediná ZOO, kde jsem se cítila dobře.