Informace o článku
Koncertně bohaté období nekončí. Prahu navštíví další skvělá kapela - tentokrat elektroničští U.N.K.L.E., kteří v Česku vystoupí poprvé. Gig se uskute...
draacedraace
...denní cint...denní cint
07.03.2011 20:23:0007.03.2011 20:23:00

U.N.K.L.E. oslaví v Praze narozeniny Radia1

Koncertně bohaté období nekončí. Prahu navštíví další skvělá kapela - tentokrat elektroničští U.N.K.L.E., kteří v Česku vystoupí poprvé. Gig se uskuteční 25. března 2011 v KC Vltavská v rámci 20. narozenin Rádia 1.

Čeští fanoušci britské skupiny U.N.K.L.E. se konečně dočkají jejich koncertu u nás. Jeden z nejzajímavějších elektronických projektů současnosti s charismatickým lídrem Jamesem Lavellem v Praze vystoupí 25. března v rámci oslav 20. narozenin Rádia 1 a hudebního konceptu Conference. Místem koncertu bude a KD Vltavská v Holešovicích. U.N.K.L.E. kombinují experimentální elektroniku s prvky hip hopu a downtempa a jsou spojeni s vydavatelstvím Mo' Wax, které v polovině 90. let bylo jednou z hlavních kolíbek právě těchto stylů. Od roku 1998 vydali čtyři alba a jedno EP, poslední deska Where Did The Night Fall vyšla loni v květnu. Pražský koncert UNKLE bude výjimečný i evropského pohledu, na Starém kontinentě letos na jaře odehrají jen pět vystoupení, zbytek času věnují australským fanouškům.

Zdroj: http://plagat.com

***

Samozřejmě nejedu, protože tohle je nad mé síly, ale spojení koncertu zrovna téhle kapely s narozeninami Rádia1 mě hodně pobavilo. Na Rádio1 mám hodně prima pražské vzpomínky:-)

Tak možná v příštím životě.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: