Informace o článku
Čas letí. Také jsem chvilku sledovala soud, ale bez titulků to byla neskutečná nuda. Ve filmech jsou soudy velmi emotivní a většinou v zajímavých inte...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
07.11.2011 23:57:0007.11.2011 23:57:00

vinen

     Čas letí. Také jsem chvilku sledovala soud, ale bez titulků to byla neskutečná nuda. Ve filmech jsou soudy velmi emotivní a většinou v zajímavých interiérech, zatímco pravděpodobně nejsledovanější soud letošního roku probíhal v místnosti, která mi svým způsobem připomínala časy komunistické sféry. A jak jsem zvyklá na filmy, šíleně mě iritovaly záběry kamery, protože to nemělo patřičné grády, chyběly tam úhly znázorňující napětí, stejně jako holywoodská klišé napínavá hudba (většinou smyčce). Prostě reál:-)

      Ani jsem z toho nepochopila, jestli je Murray vinen nebo není... Jediné, čemu jsem rozuměla, bylo soudcovo "say yes or no".

      Až Facebook domněnky potvrdil: Michael Jackson zemřel zbytečně, pochybení vzešlo ze strany jeho lékaře. Vinen.

      A docela jsem se těšila, až i já označím Murraye coby vraha. Jenomže jak jsem byla záhy upozorněna, Conrad Murray není vrah, přestože kvůli němu Michael zemřel. K titulu „vrah“, jak jsem byla poučena, je potřeba zabít úmyslně, zatímco Murray byl shledán vinným z neúmyslného zabití.

      Tak jako tak dostal, co si zasloužil. Tedy dostane, protože trest mu teprve přidělí, a docela bych mu přála, aby schytal nejhorší variantu, tedy čtyři roky. Ne proto, že kvůli jeho naprosté ignoraci lékařských zásad umřel Michael Jackson: ale aby se všem jemu podobným, kteří stejným způsobem lajdácky hazardují se životy jiných, rozsvítilo. Protože tohle není sranda. Být zaměstnán workaholicem závislým na lécích určitě nebyla procházka růžovou zahradou, o tom není třeba polemizovat, ale i tady je nutné držet se zdravého rozumu. Alibismus člověku život nevrátí a k fatálnímu průšvihu stačí opravdu málo.

      Budiž poučením pro všechny.

draace
Malou slunečnici k posteli.
A do postele SIM.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: