Informace o článku
Kanadská zábavní společnost Cirque du Soleil, jež bývá popisována jako "dramatická směs cirkusových umění a pouliční zábavy", si na letošek připravila...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
03.10.2011 22:04:0003.10.2011 22:04:00

Vychází další deska Michaela Jacksona

      Kanadská zábavní společnost Cirque du Soleil, jež bývá popisována jako "dramatická směs cirkusových umění a pouliční zábavy", si na letošek připravila show nazvanou "Michael Jackson: The Immortal World Tour", se kterou se chystá objet celý svět.

      I když si na vystoupení plné akrobacie, která má navodit atmosféru koncertu zesnulého Krále popu, tady v Evropě budeme muset ještě nějakou tu chvilku počkat, od listopadu si budeme moci vychutnat alespoň její hudební podkres.



      Nahrávka bude nazvaná jednoduše "Immortal" a k dostání bude od pondělí 21. listopadu. Jejím tvůrcem je hudební designér Kevin Antunes (který dříve vypomáhal s hudební režií například "Sticky & Sweet Tour" Madonny). Ten překopal více než čtyřicet hitovek Michaela Jacksona, aby diváci (a posluchači) "mohli zažít Jacksonovu hudbu úplně jinak". Práce mu zabrala více než rok ve studiu, kdy se prokousával mastery Michaelových nahrávek.

      Vydání alba je posvěceno Epic Records ve spolupráci s Estate of Michael Jackson a vyjde ve standardní edici anebo jako deluxe, který nabídne o sedm stop více. Tracklist na vás čeká dole. "Michael Jackson: The Immortal World Tour" si odbylo premiéru včera (2. 10.), do poloviny roku 2012 bude k vidění na šestapadesáti místech po celých Spojených státech. Následně by se atrakce měla přesunout do Evropy.

autor: Adam Eff
zdroj: musicserver.cz
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: