Informace o článku
Nebudu se opakovat, takže názor na video Behind the mask vykradu z diskuzního fóra, kde jsem se ke klipu vyjádřila, po přečtení pohoršených reakcí "fa...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
14.06.2011 21:52:0014.06.2011 21:52:00

třetí v pořadí: Behind the mask

      Nebudu se opakovat, takže názor na video Behind the mask vykradu z diskuzního fóra, kde jsem se ke klipu vyjádřila, po přečtení pohoršených reakcí "fanoušků". Fanoušci Michaela Jacksona jsou totiž zvláštní komunita. Většina z nich, byť se sice mezi fanoušky hlásí, totiž skutečné podstaty „fanouškovství“ stále ještě nedosáhla, a tenhle pocit ve mně rok od roku sílí.

      Těžko soudit, jestli jde o efekt dočasný či nikoliv, ale s valnou většinou nynějších fanoušků bych si neměla co říct (bohužel). Ale naštěstí existují výjimky (Heath Ledger rulezzzz:-)

      A názor k videu?

      Klip se mi líbí. Pohled na díla fanoušků mě nepohoršuje, ba naopak, výsledná podoba videa mě hodně baví.

      Popravdě nechápu, proč by videa Krále popu (a Krále videoklipů) měla být excelentními výtvory po jeho smrti, beztak ho už nikdo a nic nepřekoná. A stejně tak mě neoslovují koláže záběrů MJ, které jsou profláklé, které známe a které už ničím nové nebudou. Naopak na tohle video se můžu dívat pořád, protože mě hřeje sledovat fanoušky, jejich nápady, cítím to spolu s nimi.

      A pokoušet se navázat na kreativitu videoklipů Krále popu bez Krále popu... Nedivím se, že se toho nikdo nechce zhostit, protože by si pravděpodobně vylámal zuby.

draace
Pro nefanoušky: šlo o projekt, kdy fanoušci mohli zasílat svá videa, vytvořená dle předem zadaného schématu. Právě z jejich děl bylo video sestaveno.
Jinak mě tam nehledejte, já jsem radši na druhé straně kamery:-)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Hádejte, kdo ještě nic neviděl... Ne, že...

Hádejte, kdo ještě nic neviděl... Ne, že bych nebyla zvědavá, ale jaksi zatím nebylo kdy (pokud zrovna netrčím v práci do večera, tak buď přivezou seno popř. opravuji ohradu zdemolovanou ovcemi). Tak možná v sobotu by to mohlo klapnout :-)
Gravatar

No já už jsem si říkala, že je divné tic...

No já už jsem si říkala, že je divné ticho po pěšině, co se týče Krajní:-)