Informace o článku
Zcela neplánovaně jsem se stala pseudo mluvčím Evropy2, a to v souvislosti s nevolí fanoušků Michaela Jacksona vůči netaktním poznámkám Loeše Mareše:-...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
15.10.2010 23:39:0015.10.2010 23:39:00

Loeš Mareš opět útočí!... :D


     Zcela neplánovaně jsem se stala pseudo mluvčím Evropy2, a to v souvislosti s nevolí fanoušků Michaela Jacksona vůči netaktním poznámkám Loeše Mareše:-)
     Což mě nutí pokládat si otázku, jestli já ještě pořád jsem fanoušek Michaela Jacksona.
     Jsem nebo ne?:D

      Samozřejmě, že ano.
      Ale pořád stojím nohama na zemi. Kdo může za špatnou Michaelovu pověst v naší vlasti? Rozhodně ne fujMareš. A pokud vedení celoplošného rádia rozhodne, že nebude vysílat interpreta obžalovaného ze zneužívání, je to jejich rozhodnutí: prostě počkali na výsledný verdikt (nevinen) a poté vysílací embargo stáhli. Byť se tuhle záležitost dovídám až teď, tedy s odstupem mnoha let, nepohoršuje mě to. Zřejmě proto, že v dané době se MJ prakticky téměř NIKDE nehrál, akorát že jiná rádia se přímého vyjádření zdržela. Kolikrát jsem vlastně slyšela YRMW v rádiu? Jednou? Dvakrát?

      Ale tak hlavně že si fanoušci našli ideální terč.
      A co mi přijde mega ujeté: někteří okamžitě vylovili pár let starou Mareš špínu a už se horlivě plive. Nějak jim nedochází, že se chovají navlas stejně jako ti, které přesně za tohle odsuzují... Není to úžasně absurdní? :-)

      Za sebe jsem ráda, že E2 poslouchám sotva pět (možná šest) let a že jsem všeho protiMichaelovského byla ušetřena. Ba naopak, v Ranní show obdivem k jeho tvorbě nešetří a těch pár ne zrovna košer narážek mně osobně nevadí. Koneckonců zmínka o vtipu souvisejícím s teoriemi „co když ho fakt zavřou?“, kdy se sama o sobě nabízí alternativa českého rčení „zavřou ho, až zčerná!“, je v souvislosti s Michaelem Jacksonem excelentně legrační. Nezávisle na faktu, že on za svou kožní chorobu nemohl, stejně jako horníci nemohli za zasypání v dole a vyplavení lidé za povodně.

      Vtipy totiž tkví v pointě, nikoliv ve faktech!

draace
Ranní show E2 rullezzz nejvíc.
Hláška zasypaného horníka „nemůžu, jsem zavalený prací“ absolutně:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Fakt jsem se u věty ", jestli já je...

Fakt jsem se u věty ", jestli já ještě pořád jsem fanoušek Michaela Jacksona" lekla a ne málo. Už mi to nedělej, jo? :cD Zlé, zlé draace :cD