Informace o článku
Osobně bych to nenazývala lží, jako spíš pomluvou, protože nad pí*ovinami, které bulvár vytrvale vrhá na trh (což se týká všech celebrit), mi zůstává ...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
23.07.2010 5:36:0023.07.2010 5:36:00

tři největší lži

     Osobně bych to nenazývala lží, jako spíš pomluvou, protože nad pí*ovinami, které bulvár vytrvale vrhá na trh (což se týká všech celebrit), mi zůstává rozum stát. A ještě víc nechápu, že lidi bulvárním zprávám věří. Evidentně je jednodušší hltat a věřit, než používat zdravý rozum.

     Spot sice vyrobil fanoušek, takže zaujatost z toho krapet dýchá, ale jinak jde o zdařilé dílo, co se týče informovanosti.

     Rozhodně objasňující víc, než kdy média stihla.





Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Malý příklad. Koukám s kamarádkou, která...

Malý příklad. Koukám s kamarádkou, která rozhodně není hater na DWT v Bukurušti a ona kouká na ten bílej chránič co má na ruce a zcela vážně se mne ptá: "To má proto, aby se nerozpadl?" Když jsem na ni vrhla zhnusený pohled, tak mi odvětila: "No co, to psali..." Takže jak asi přemýšlí zbytek populace?
Gravatar

Hater = jakože opak fanouška?

Hater = jakože opak fanouška?
Gravatar

Tys nikdy neslyšela výraz hater? To jsou...

Tys nikdy neslyšela výraz hater? To jsou ti, co ho strašně nenávidí a všechny fany by poslali nejraději do pekel (určitě jsi se s někým takovým někdy setkala, haha :o) )