Informace o článku
"Oni opravdu někdy blázní... Jsou šťastní, že mě vidí. Mají pocit, jako když mě osobně znají. Mají moje fotky na svých stěnách,víte, moje hudba hraje ...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
25.06.2010 0:10:0025.06.2010 0:10:00

trefně vyjádřeno

     "Oni opravdu někdy blázní... Jsou šťastní, že mě vidí. Mají pocit, jako když mě osobně znají. Mají moje fotky na svých stěnách,víte, moje hudba hraje v jejich domě, takže mě chtějí obejmout nebo se mě dotknout, políbit ... Tak obvykle reaguji stejně, s objetím. Protože je miluji. Opravdu miluji mé fanoušky. Amen, amen ze srdce. To je skutečná pravda. Miluju je. Stejně jako když jdeme do určité země, na turné třeba, a oni jsou venku, a spí na ulici. A nechám jim koupit pizzu, a teplý čaj... Opravdu se o ně postarám. Jsou velmi, velmi, velmi sladcí a podporují mě, pomáhají mi."

      Michael Jackson

     Lena: A nejlepší je, že to je fakt pravda. On opravdu posílal teplý čaj, když spali před hotelem, apod...
     draace: A taky kartonové krabice, abychom neleželi na dlažbě:-)

 

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

A nam caj vo Viedni (v 1992) neposlal, k...

A nam caj vo Viedni (v 1992) neposlal, ked sme tam mrzli a lezali na zemi pri vetraku, aby sme sa trosku ohriali :-D Spominam dnes na neho a na vas/nas vsetkych. Cucim na Deluxe Music, 24 h len Michael. Musela som si dat pauzu :-P Inak, diky za foto. Pekne spomienky. Mas to tricko este? Ja ano. "Pismenka jsou tady!"
Gravatar

Mirka: tričko nemám, poctivě jsem obě vr...

Mirka: tričko nemám, poctivě jsem obě vrátila (buď jsem byla "L" nebo "S", pokud bylo i "Jackson"). A co se týče Vídně... ani v r.97 nic dolů neposlal (tedy kromě slizkého Teddyho a jeho omílaného "MJ ist krank!" a "MJ is sick!") :o)
Gravatar

Ja som pocula taku spravu, ze chcel Mich...

Ja som pocula taku spravu, ze chcel Michael v Prahe nakupit prsiplaste a poslat nam ich, ale nemali v nakupnom stredisku tolko, kolko chcel, tak nic z toho. Nakolko je to overene, neviem, povodny zdroj celkom vierohodny, konecny zdroj, od ktoreho to mam, mierne zmateny. ale je to mozne.... Sick a krank Michaela som zazila v Londyne v hladisku Royal Albert Hall. Vkuse smrkal a bral aj nejake lieky.