Informace o článku
Nejdříve čtěte ZDE :o) Tak to je ona: Boban neboli Becky… přijde na to, s kým se o ní bavím, ale Helena ani Helína ji nikdo z nás neříkal:o) Před roke...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
06.05.2010 10:18:0006.05.2010 10:18:00

o Helíně


     Nejdříve čtěte
ZDE :o)

     Tak to je ona, Boban neboli Becky; přijde na to, s kým se o ní bavím, ale Helena ani Helína ji nikdo z nás neříkal:o)

     Před rokem, v rámci mého vzpomínání na Michaela Jacksona, jsem se o Heleně zmiňovala také, v souvislosti s veselou historkou "Boban je ráda, že je pozvaná do Neverlandu a že nedostala vízum". I mail předčítaný ve vysílání Evropy2 byl ode mě, byť jsem onehdy netušila, jak se události s pozvánkou k Michaelovi měly dál, protože poslední zprávy zněly "odletěla tam a byla tam". A jinak ticho po pěšině.

     Netřeba dodávat, že k odhalení reality bylo třeba vyřešit právnické záležitosti vztahující se k mlčenlivosti, ale že to potrvá tak dlouho... Michael zemřel vloni v červnu a první zmínka o Helenině návštěvě se na stránkách médií objevila cca před několika týdny, ve velmi strohé podobě.

     S Helenou jsme se poprvé setkaly v r. 1994, na meetingu v YMCA, a doufám, že se na mě nebude zlobit = považovala jsem ji zpočátku za kluka (tmavé ostřihané vlasy a fanouškovské hadry prostě udělaly svoje). S Kitty si padly do oka a Helenina nepopsatelná kreativita mě nesčetněkrát uvedla v absolutní úžas (zmíním největší masakr: dopis Michaelovi, vytvořený na roli hajzl papíru, a jestli mě paměť nešálí, šlo o blahopřání ke svatbě s Lisou Marií). A pak že já byla v dětství magor!:o)

     Přeju jí to. Svým způsobem si nedokážu představit být v její kůži: přiletět z Neverlandu a nesmět o tom mluvit, pochlubit se, svěřit se. A po vší té špíně vymyšlené bulvárem tuplem!

draace
Asi bych to měla napsat Loešovi, jakože seriál na pokračování:o)
A co se týče nálepky "Boban": po návštěvě Prahy v r. 1998 jsem tak začala říkat Bobánkovi. Prostě se mi to líbilo:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Boban hlavně byla u Michaela nikoli coby...

Boban hlavně byla u Michaela nikoli coby jeho fanynka, ale jako malířka. Měli si spolu co říct, MJ se s ní na téma ?umění? bavil často a rád. Na jednu stranu, kdo z nás by nechtěl být na jejím místě, ale kdy? se nad tím zamyslím, co bych asi tak Michaelovi cpala například já? Tedy za předpokladu, ?e bych díky trémě byla vůbec schopná vytvořit aspoň jednu souvislou větu. ?e by třeba bosono?ství nebo přirozená komunikace? :-))) Příle?itostně se musím Bobana zeptat, jestli tam Kos?a neměl taky nějaký hajtry ?
Gravatar

Mám dojem, že hajtry tam byly, ale takhl...

Mám dojem, že hajtry tam byly, ale takhle z hlavy nevytáhnu, kde jsem k té informaci přišla:D
Gravatar

Určitě poníky na vožení harantů ... A v ...

Určitě poníky na vožení harantů ... A v Conspiracy od A. Jones je zmínka, že některý z těch malých kluků (teď si nevzpomenu, kdo přesně) jezdíval na ranní vyjížďky, když měl Michael ještě půlnoc. Takže pravděpodně hajtry asi jo.
Gravatar

Hajtry tam byly. To já ve své přemrštělé...

Hajtry tam byly. To já ve své přemrštělé fantazii mám tisíce témat, který bych mu hustila do hlavy (jasně, že bych tři měsíce stála na jednom místě s otevřenou pusou) - haha :oD
Gravatar

Já bych hustila svoje "proč já kráv...

Já bych hustila svoje "proč já kráva se neučila anglicky" :D Ale osobně si myslím, že umět mluvit, řešíme od rána do večera filmy, byť máme každý jiný vkus. Popisování emocí velmi podobné:o)