Informace o článku
“The Hobbit” maraton
Velké přípravy na finále!
draacedraace
...denní cint...denní cint
27.02.2017 19:54:0027.02.2017 19:54:00

“The Hobbit” maraton

Tak si to shrneme.

Po dvou letech plánování první díl Hobita shlédnut, a to minulou neděli. Sice s titulky a luxusním obrazem, ale za denního světla, protože co čert nechtěl, zrovna svítilo sluníčko, a to přímo do našeho střešního okna, které vzhledem k poloze zatemnit úplně snadno nejde.

Druhý díl Hobita proběhl dramatičtěji. Sluneční světlo nás po 18. hodině téhož dne již neobtěžovalo, ale zjištění, že obě stažené extended verze jsou dabované, nás nepotěšilo, a pustit na plazmě šla pouze ta „horší“. Průměrný obraz jsme zkousli, ale čeština draka Šmaka bolela hodně, a že třetí díl, naplánovaný předběžně na středu 1. března, chceme především a hlavně v originálním znění.

Takže přípravy zahájeny, třetí Hobit stažen. Stahování trvalo krásných 17 hodin, ale žádná kočka kabel nevytrhla, takže bez ztráty kytičky.
Dvojí zbytečné zformátování usb úložišť z FAT3 na NTFS, aby na konci všeho televize řekla "NE, s tímhle formátem já komunikovat odmítám".
Mnoho pokusů donutit televizi, aby se nezobrazila plocha, nýbrž film.
Mnoho pokusů o přivedení zvuku cinch kabely, než google vyplivnul radu týkající se "výchozího zařízení pro přehrávání"...

Prostě to všechno funguje. Všichni tam mluví anglicky, titulky nemají zpoždění, obraz je fenomenálně ostrý (bodejť by nebyl, soubor má plus minus 14 GB).

Takže je jasné, že Veronika nedorazí, protože jí do toho něco vleze :D

2017-02-27

Foto zdroj: Facebook.com

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: