Informace o článku
Král popu dobyl svůj trůn zpět!
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
13.07.2009 23:59:0013.07.2009 23:59:00

Dnes a zítra mělo na netu viset právě tohle:


Král popu dobyl svůj trůn zpět

 London, 13.7.2009

      Fanoušci z celého světa zamířili do londýnské O2 Arény, aby si splnili svůj sen a viděli Michaela Jacksona naživo. Londýnská metropole se tak opět stala nejobléhanějším místem planety, co se týče počtu médií i zpěvákových skalních příznivců, a zrak celého světa byl upřen na nejsledovanější comeback v dějinách popu. Vstupenky na show šly do prodeje v pátek 13. března v 7 hodin ráno a chvíli po poledni už nebylo co kupovat; padesát koncertů by mělo shlédnout okolo milionu lidí. 

     Padesátiletý Jackson dokázal, že ještě nepatří do starého železa. Repertoár postavil na svých tradičních, avšak stále žádaných hitech (Billie Jean, Thriller) a do výběru zařadil i skladby, které se na koncertech ohřály buď krátce nebo vůbec (They way you make me feel, Remember the time).

     Hned v úvodu publikum překvapil Shaheen Jafargholi, vítěz soutěže Britain's Got Talent. Unikátní projev tohoto chlapce divákům připomenul Jacksonovy začátky a jeho působení v rodinné kapele The Jackson 5, ve které Jacko zpíval od svých šesti let a která ho navždy a neodmyslitelně zařadila do showbusinessu. Samotný koncert nevybočoval z Jacksonových standardů: výbušná show, světelné efekty obohacené kouzelnickými triky a do detailu vypilovaná taneční čísla. Věk padesátníka tancujícího Jacksona donutil sáhnout i po playbacku, ale na výsledném dojmu se nic nezměnilo: Král popu je neodmyslitelně zpět a v plné parádě.

      Turné nazvané This is it by v Londýnské O2 aréně pokračuje až do března 2010.

Playlist: Billie Jean; Wanna Be Startin' Somethin; They Don´t Care About Us; Smooth Criminal; Rock With You; The Way You Make Me Feel; Don't Stop 'Til You Get Enough; I Just Can't Stop Loving You; Human Nature; Girlfriend; Beat It; One Day In Your Life; Heal The World; You Are Not Alone; Remember The Time; Blood on the dancefloor; Dangerous; Thriller; Man In The Mirror

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

... hele nehrotíš to už trochu? :) seber...

... hele nehrotíš to už trochu? :) seber se... ;)
Gravatar

BP: jsem kreativní, tak mi to dopřej:o)

BP: jsem kreativní, tak mi to dopřej:o)
Gravatar

psy-kreativní... .)

psy-kreativní... .)
Gravatar

BP: naprosto chápu, že to tak působí:o) ...

BP: naprosto chápu, že to tak působí:o) Ale stejně tak neopomenu dodat, že kdyby to bylo bývalo klaplo a MJ opravdu 13.7.2009 vystoupil, byl by to neskutečný nářez (tedy pokud by mu srdce neodešlo na pódiu). Ono se to těžko popisuje, to se musí zažít na vlastní kůži, co udělá dav, když on to rozbalí naživo. To by byl takovej kravál, že by vůbec nebylo slyšet, co zrovna hrajou... Za těch 8 let, co nevystupoval, přibyly další a další fanoušci, pro které by to bylo "poprvé", a v publiku by bylo tolik generací. Kolika padesátníkům omdlévají při show puberťačky, co ještě chodí na základku? S těmi jeho třiceti kily sice vypadal tragicky, ale jeho hudba lidi nabalovala (a nabaluje) dál. Osobně si myslím, že by tu šňůru nejspíš nepřežil, srdce zhuntované měl již z dřívějška, ale ten návrat na prkna tam měl být. Měl všem rejpalům a pochybovačům natrhnout prdel, měl být ještě jednou zapsán do historie. A tenhle můj článek je tribut, nikoliv nářek.
Gravatar

Nemusis sa obhajovat, reportaz je nahodo...

Nemusis sa obhajovat, reportaz je nahodou skvela! sledujem, ze na konci predsa len zase hodil MITM, podla tvojho zelania, haha. Ale myslis, ze Billie Jean na zaciatku sadla? Inak, tiez si myslim, ze by odisiel na javisku...aj ked to by bol pre neho lepsi odchod ako v posteli, uf.
Gravatar

Miška: playlist jsem stáhla z nějakého č...

Miška: playlist jsem stáhla z nějakého článku na netu a přidala jsem tam songy, o kterých si myslím, že by zásadně chyběly:o) Billie Jean na začátku by zbořilo O2 arenu a misto jednoho by těch mrtvých bylo přes deset tisíc:o) Muselo by být nejdřív nějaké intro...