Informace o článku
Tímhle titulkem bulvár exceloval na sklonku devadesátých let (kyslíková rakev, abstinent, vegetariánství apod.). Realita je však jiná.
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
08.07.2009 1:14:0008.07.2009 1:14:00

Michael Jackson se chce dožít 150ti let !!!


     Tímhle titulkem bulvár exceloval na sklonku devadesátých let (kyslíková rakev, abstinent, vegetariánství apod.). Realita je však jiná: k naplnění titulku je třeba ubrat stovku a přidat dovětek, že Michael jedl kuřata, dopřával si víno a v kyslíkové rakvi si pouze léčil popáleniny utržené během natáčení reklamy na Pepsi.

     Dovolim si naposledy shrnout, co za těch 50 let Michael dokázal. Stal se ikonou populární hudby a rekordmanem nejen v oblasti music, ale i charity. Co já se pamatuji, rozházel po všech nemocnicích, sirotčincích a dětských domovech minimálně půl miliardy dolarů. Snažil se být světu prospěšný a věřil, že jeho modelu se posléze chytí nejen celebrity, ale i tzv. normální lidé.

     A čeho se dočkal? Obvinění z pedofilie a pověsti, která se v angličtině zahrnuje pod výraz "freaky".

pro dobrotu na žebrotu

      Dala jsem si tu práci a pročetla jsem kompletní soudní proces MJ v letech 2003-2005. A je mi z toho na blití. Je mi zle z hyenismu lidí, kteří se kvůli penězům nezastaví před ničím. A média? Kolik našich novin výrazněji uvedlo, že Michael nemusel ke konci vypovídat, protože nebylo třeba? Že nebyl nalezen jediný důkaz? Že žádný ze svědků obžaloby nepředvedl nic jiného než "nepamatuji se", přestože v křížovém výslechu pokaždé tvrdil něco jiného?

     Michael Jackson byl jednoznačně zproštěn ve všech bodech obžaloby: NEVINEN. Ale kolik lidí tento fakt bere v potaz?

     Bohužel na konci téhle vleklé kauzy zůstala z Michaela Jacksona troska. O faktu, že kariéra a především pověst byla potopená na samé dno, nemluvě, plus závislost na antidepresivách a na lécích proti bolesti (během soudu byl Michael nejednou hospitalizován v nemocnici kvůli kritickému zdravotnímu stavu). Smrtelná kombinace, na jejímž počátku stál naivní nevinný človíček.

     Proč tohle všechno znovu opakuji: protože mi je líto těch roků, o které Michael kvůli bandě chamtivých sviní přišel. Pracoval odmala a po ničem netoužil víc, než mít rodinu a děti, což v případě workaholica není jednoduché. A když se mu tenhle sen konečně naplnil, přeruší jeho nabyté štěstí kauza, která zničí jeho práci, jeho tělo, jeho duši. Zabili ho: zabil ho Chandler, zabili ho Gavin a Janet Arvizo. Zkrátili jeho šťastné rodičovské chvíle na minimum, a kdo viděl jeho dceru, jak promluvila na pohřbu, jistě pochopí tu bezmoc, vztek a lítost, která se mnou teď lomcuje. Jak teď působí Michaelovo prosazování pomoci vždy a všem? On během soudních procesů stíhal financovat následky asijského tsunami či amerického hurikánu Katrina, protože v to své pitomoučké dobro naivně věřil, zatímco mě (a jistě nebudu sama) jeho příklad utvrdil v tom, že starat se má člověk především o sebe a své vlastní zájmy, jinak bude vysáván a záhy usmrcen.

     Je mi to nesmírně líto, tak jako každého zmařeného života.

draace
Rest in peace, Michael.
Obě Michaelovy soudní kauzy (zneužívání) ve stručné verzi na webu Dýny:

a) aféra Chandler (ZDE)

b) aféra Arvizo (ZDE)

Special THANX to: Fluffyman (za obětavou pomoc s konečnou verzí včerejší fan-fotky) a Dýna (za jasný a výstižný web).
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ak dovolis, tak si tie kauzy nenastuduje...

Ak dovolis, tak si tie kauzy nenastudujem. Som zbabelec, nemam odvahu. Asi by ma to polozilo tak ako jeho. Chcela som ti len napisat, ze aj ja som naivne verila v dobro a popalila som sa hroznym sposobom a ani nie tak davno. Neviem, fakt neviem, ci naivne stale pokracovat, v duchu Man in the mirror alebo sa starat o seba. Babo rad. P.S. Ta vcerajsia foto nema chybu ;-)
Gravatar

Takovej je svět. Kdyby byl on svině, tak...

Takovej je svět. Kdyby byl on svině, tak se mu to těžko stane :o(
Gravatar

Miška: možná si vystačíme s "důvěřu...

Miška: možná si vystačíme s "důvěřuj, ale prověřuj". S tímhle se dá přežít. A co se týče těch kauz, v těch odkazích jsou opravdu jenom stručné verze, vykreslující fakta. Bez emocí, pouze s jednoduchým komentářem. To, co jsem pročítala já, bylo den po dni celý proces, a prokousávala jsem se tím dva dny. A to byl mega humus. Divím se, že se Michael vůbec do USA vrátil žít, mě už by tam nikdy nikdo neviděl. I když tam si hrála roli rodina, to je fakt.
Gravatar

Miška: včerejší foto bylo drama jak v bé...

Miška: včerejší foto bylo drama jak v béčkovém filmu. Zaprvé počasí, protože já nemám interiérová světla, takže jsem čekala, až bude v místnosti ideální úhel světla. Bohužel neklaplo trefit se do paprsků, které by rozsvítily rukavici, a protože široko daleko nikde nikdo, fotila jsem na samospoušť. O dilema, který z těch dvou plakátu vybrat nemluvě, nakonec jsem vyzkoušela všechny varianty, a mezi oběma vypadaly fotky nejlépe. A zbytek je práce Fluffymana, který si s tím fakt pohrál, zatímco já kovala koně a sledovala hodinky, jestli stihnu pohřeb:o)
Gravatar

Ale vysledok foto session je skvely. Tak...

Ale vysledok foto session je skvely. Tak ako vsetky tvoje diela ;-) A nahodou, rukavica sa leskne! No, mozno sa niekedy na tie kauzy pozriem, ale nie som si ista. Viem zhruba o co slo. A manzel ma zobudil, aj ked on MJ fakt nemusi, ze idu vyhlasovat rozsudok. Bola som stastna, ako to dopadlo. Ale Michaelova dusa uz bola vtedy mrtva. Ja som si uz zobrala ponaucenie - opatrne. Presne-doveruj, ale preveruj. Ocitla som sa v situacii, ked mi spadla sanka na zem ako v Tom a Jerry. Ten pocit, ked ta podrazi niekto, koho si povazovala za priatela, to boli hovadsky. Aj preto M. rozumiem. Ten musel byt doranany poriadne.