Informace o článku
Všem čtenářům, které tématika dní posledních obtěžuje, se tímto omlouvám...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
30.06.2009 0:30:0030.06.2009 0:30:00

(nejen) pro fanoušky

     Všem čtenářům, které tématika dní posledních obtěžuje, se tímto omlouvám, ale realita je taková, že mi sem zabloudilo kvantum lidí, kteří o sobě nedali vědět přes 10 a více let. Komunita se opět poslepovala, takže jsem si dovolila krátkodobě přidat samostatnou kategorii "...with Michael Jackson", kam budu cpát myšlenky, o které se chci podělit. A začnu výškraby z jeho soukromého života, protože hlavně takhle jsme ho znali my:-(

Samozřejmě Super Soaker nejvíc nej.

.

.

.

.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Som ti vdacna za tieto videa, pravdu pov...

Som ti vdacna za tieto videa, pravdu povediac, bala som sa ist na Youtube... oni to totiz tieto pohlady do zakulisia robi o to tazsim :( Keby to tak slo, odignorovat vsetko co sa deje. Dlhe roky som sa cielene o neho nezaujimala - co prave robi. Ale teraz sa to vsetko vracia, vsetko co sme prezili. Ale nie som smutna. Tesim sa. Moja dusa sa zobudza zo spanku ... A som tiez rada, ze sme si mohli pokecat, naozaj sa cloveku ulavi. Velmi by som si priala, keby tak mohol vidiet, co vsetko sa teraz deje. Potesil by sa.
Gravatar

Miška: ráno se mi ozvala Kitty, z Austrá...

Miška: ráno se mi ozvala Kitty, z Austrálie. Jasný důkaz, že nejde o fejk:o) Fanoušci zatracovaní psychology a renomovanými odborníky... Chacha. Kdepak deformování osobnosti: ono je to totiž pravé. A je úplně fuk, co člověk dělal v posledních XX letech. A ať mi nikdo z nás netvrdí, že v hloubi duše alespoň maličko nedoufal, že třeba někdy znovu. A právě tahle skutečnost, že už nikdy, ta bolí. Ten jeho ranní ksicht zamotaný v zácloně mi bude chybět:o( O čekání na nové songy nemluvě... Měla jsem dvě skromná přání: Man in the mirror live, ještě aspoň jednou, a stejně tak ještě aspoň jednou, abych první singl z nového alba zachytila náhodou, třeba ve vysílání rádia. Nic nečekat a záhy si uvědomit "no nekecej, mistr se konečně uráčil..." Bohužel, obojí je navěky pasé.
Gravatar

Miška: proč jste rozlezlí takhle strašně...

Miška: proč jste rozlezlí takhle strašně po světě? To je prekérka, dohromady už se nejspíš nikdy neuvidíme:o(