Informace o článku
Mikeshova (ne)šťastná šestka
Tak jsme se konečně dočkali, já a můj milovaný muž. A to dostihů:-)
draacedraace
DOSTIHYDOSTIHY
05.04.2015 22:50:0005.04.2015 22:50:00

Mikeshova (ne)šťastná šestka

Foto: zdroj FCB

Tak jsme se konečně dočkali, já a můj milovaný muž. A to dostihů. Tedy ani ne tak zahájení dostihové sezóny v naší krásné vlasti, jako spíš možnosti hrát o piva/čokolády, aneb obligátní zábava spočívající v tipování, komu jeho kůň přijde dřív (a když daný kůň zároveň i vyhraje dostih, výhra se zdvojnásobuje).

Milovníci dostihů vědí, že tipovačky v úvodu sezóny, kdy koně ještě nejsou rozběhaní a kdy je forma po zimní přestávce kolísavá, bývají nejvíce zrádné. Ale pro nás žádný problém, protože já a můj muž na formy a kurzy a tak nehrajeme: on sází na koně s pořadovým číslem šest a já proti němu vybírám buď koně oblíbené, nebo koně bílé. A když není ani jeden takový, volím náhradníka, většinou dle nějaké indicie – takže na koně se jménem „Russian Hockey“ prostě nešlo proti manželově šestce nevsadit, to si doslova říkalo o nominaci! (Můj muž coby rodilý Karlovarák láskou k čemukoliv ruskému opravdu nehoří, takže se velmi hlasitě zlobil:-)

Kromě Ruského Hokeje, který impozantně zvítězil, mi „skoro“ vyhrála bílá Nineteen a manželovu šestku úchvatně porazila i Money for Danny, zatímco muži mému došel vítězně pouze Sanok. Tedy krásné skóre, tedy až do posledního běhání, kterým byl hlavní dostih dne, a to Gomba Handicap, v němž došlo přesně k té nešťastné situaci, kdy můj srdeční kůň (tedy kůň v majetku mého kamaráda) vyfasoval číslo šest a došlo tudíž i ke střetu zájmů.

A jelikož podmínka mého muže zněla, že když on bude v plusu, sázku na Mikeshe ponechá mně, měla jsem smůlu a musela jsem vsadit proti Mikeshovi a to se mi ani trošku nelíbilo.

Protože on samozřejmě vyhrál :-)
Martinovi samozřejmě blahopřeji, byl to super dostih!

A nechyběl tam ani Loeš :-)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: