Informace o článku
Nejdelší noc mého života
A doufejme, že poslední.
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
21.11.2013 22:44:0021.11.2013 22:44:00

Nejdelší noc mého života

Ráda bych tímto ještě jednou poděkovala Kibicce, za ochotu pomoci při navrácení stáda domů.
Za sebe jen dodám, že po svých se dvěma koňmi na ruce jsem rozbahněné pole v životě takhle rychle nepřeběhla, a doufám, že to bylo NAPOSLEDY! :-)


Draku,s radostí....:) Umím si představit,tu bezmoc a každá ruka dobrá...:) Já děkuju tobě za Gelu a spol:) Takže brzy na viděnou...

Verčo, taky ti moc moc děkuji!

Takových díků,ženský...se červenám,nic zvláštního jsem neudělala...:) ale děkuju,za ta děkuju:D

Dráče, ty fakt nikdy nezklameš. S tebou se žádný nenudí. Hlavně, že jste tu kovbojku dovedli do happy endu :-)

V nouzi poznáš přítele...já byla přesvědčená, že jich moc nemám díky tomu svému skoro poustevnickému životu, ale to kolik lidí mě psalo, volalo, obvolávalo svoje kamarády, ráno spousta zpráv a hovorů co je nového a zda už jsou doma, to mě neskutečně překvapilo a potěšilo...tobě patří opravdu velký dík, absolvovat tuhle ranní procházku by se jen tak někomu nechtělo, ale ty jsi šla hned :)) jsem moc ráda, že je mám zpět doma a tvoje chvála na Sáru mě také nemálo potěšila :))

Naprosto si nedokážu představit beznaděj lidí, kterým se ztratí dítě... A stejně tak nechápu lidi, kterým se koně courají mimo ohradu pravidelně a oni to neřeší. Já jsem o sto let starší a víc než zlomená noha někde v rokli mě děsily představy bouračky s úmrtím lidí i koní. Vede tudy i vlak:-(

Sára je krásný zvíře....Fakt jsem valila oči...:)A mě se chtělo,psala jsem Kátě,že půjdu s ní,taky mi to nedalo spát.Jsem ráda,že všechno dobře dopadlo,že se našli,živí a zdraví:)

Káťo, to je na dvojitého panáka. Ať už prožíváte konečně míň adrenalinu:-)

*

A co se vlastně přihodilo?

 Divočák, protržená ohrada, a stádo se šlo projít pryč. A jelikož ve stádě byl nováček (Fin), nedokázali se dohodnout, kam se vlastně vrátit: jestli k Hance nebo k Amíkovi. Nalezeni až druhý den ráno, kousek od Amíka, zřejmě byli teprve na cestě, když jsme je tam včera hledali.

Nejdelší probděná noc mého života:-)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: