Informace o článku
Vítězný říjen!
:-)
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
23.10.2013 22:52:0023.10.2013 22:52:00

Vítězný říjen!

      Malé-velké vítězství. Ale krásné:-)

     Abyste byli v obraze: má nadřízená ráda říkává nahlas, co si myslí, a že jezdím na hovno (citace), vím i bez ní, k tomu pravidelné opakování nepotřebuji. I přesto jsem se znovu směle přihlásila o možnost jezdit v práci, protože má minulá nabídka, že jim s ježděním ráda pomohu (vyslovená v červnu), zmizela v propadlišti dějin. 

     A když přede mnou dnes složitě spekulovali, jak odjezdit pět až šest koní ve čtyřech lidech, ozvala jsem se s nabídkou své maličkosti znovu (letos potřetí). A málem mě to sestřelilo ze židle:"To jsem jenom čekala, kdy se ozveš!" a "To jsem přesně věděla!" a vše zakončeno výhružným "Ale budeme cválat a nechci od tebe slyšet jediné slovo!"

     Byla slyšet až do stáje, tradičně:-)

     Jsem si jista, že každý normální člověk, mající špetku sebereflexe a sebeúcty, by jí tam přede všemi řekl, ať na to radši zapomene, ale moje touhy byly silnější a držela jsem hubu, tradičně.

     Stojí mi to za to. A klaplo to! A tak mě s sebou vzali ven a bylo to neskutečně fajn, přestože přesednutí z malého bílého svižného na těžkotonážní formu tanku bylo nemálo úsměvné:-)

draace
Verunka je totiž duší závodník!
A dostih do kopce byl... vtipný:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: