Informace o článku
Svatba se blíží (part III)
Tentokrát bez karambolu!
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.07.2013 20:49:0023.07.2013 20:49:00

Svatba se blíží (part III)

     Tak už je to na spadnutí, protože už máme svatební oznámení, a dokonce už i rozeslané. Byť mou duši výtvarníka a grafika hanba fackuje, oznámení je dílem mého nastávajícího, protože já jsem pouze a jen (a navíc lehce) poupravila jeho konečný výsledek. 

     S mým budoucím mužem se k sobě asi opravdu hodíme, protože na většinu svatebních záležitostí máme totožný názor. Takže žádná svíčková, žádné rozbíjení talířů a sbírání střepů, žádné nasazování chomoutu, žádné manželské krmení polévkou s knedlíčky. Žádná voda a chléb, žádné krájení svatebního dortu, konkrétně žádný svatební dort... A chraň ruka Páně každého, koho napadne unášet nevěstu, neboť speciálně tahle divná tuzemská tradice se mi příčí ze všeho nejvíc.  

     Protože jediná tradice, která rozhodně stojí za uskutečnění, je svatební noc a všeho ostatního se bez nátlaku a dobrovolně (a VELMI rádi) vzdáme!:-)

     I proto nemáme tradiční svatební klišé oznámení, jakože citát kudrlinkovým písmem plus naše iniciály, k čemuž se váže i několik původních nápadů týkajících se schématu svatby. Prvotní myšlenkou totiž byl sňatek pseudo-normalizační, kdy svatebčany měla na obřad přivézt eŠeLka (autobus stejně starý jako my) a doslova vyřádit jsme se chtěli na výzdobě, protože normalizační hesla si doslova žádají o použití.

     Koneckonců "Společný osev" jsme vytáhli ze seriálu Zdivočelá země:-)

     Z mnoha důvodů z přepravy ešelkou a kolony historických vozů sešlo (chtěli jsme jet embéčkem), takže zůstává koncepce "párty pod širým nebem", což přináší risk v podobě počasí. Faktem ale je, že LETOS mě počasí už opravdu nemůže překvapit.

      Akorát co čert nechtěl, svatební prohlídka Horního Hradu proběhne bez Viktora Braunreitera, který má již termín obsazený. Inu, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.

draace
Když už i můj nastávající použil vulgarity...
A tu sázku, že na svatbě bude pršet, asi také nevyhraji, výhledově. Ach jo:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

:)

18.02.2014 10:32:0418.02.2014 10:32:04 arwenarwen 217.66.185.---

Dráče, máš (měli jste) úžasné oznámení. My si citát neodpustili, ale mnozí z něj byli tak trochu mimo, byť my z něj byli nadšení:" Láska hřeje, ale uhlí je uhlí." Ten byl jediný, který nám připadal normální :)

Gravatar

RE: :)

27.02.2014 10:49:0227.02.2014 10:49:02 draacedraace ---.client.ufon.cz

Uhlí je můj oblíbený citát :D :D :D