Informace o článku
První Máj JE lásky čas!
I bez Viléma, Hynka a Jarmily.
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.05.2013 22:54:0001.05.2013 22:54:00

První Máj JE lásky čas!

     Dovolte mi, abych vás seznámila s třešní, pod níž jsme se s Frostem májově políbili v roce 2013. Troufám si tvrdit, že mě nikdy předtím takhle vymrzlý chlap nelíbal, ale co jiného mu zbylo, když s jeho autem jezdí přítelkyně, která k dovršení všeho prvního května pracuje, a co čert nechtěl, zrovna finišuje pseudo jaro, které po šesti měsících zimy vyrukovalo s májem majícím zhruba šest nad nulou (v tom lepším případě).

     A tak můj statečný Frost sedl na kolo a podnikl masochistický výlet za svou milou, v nelidském sibiřském počasí. A pod třešní, ze které klidně mohly viset rampouchy, mě požádal o ruku. Tedy vlastně o nohu, abych byla plně upřímná, protože k tomuto tématu se váže pár veselých historek (sexy noha je už totiž POJEM). A vzhledem k fialovému odstínu mého budoucího manžela jsem si odpustila komedie typu "no já tedy nevím" a odvětila jsem, že ANO.

     Představa, že budu paní Frostová, mě samozřejmě těší.  Ale naprosto si nedokážu představit, jak my dva, kteří pracujeme i o víkendech, najdeme čas na naplánování svatby:-)

draace
Akorát snubní prstýnek bohužel nebudu moci nosit, protože v pracovních botách by to bolelo.
A štěnice, kterou mi do nehtu vyšlápla Verunka, je vidět i skrz lak:-)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: