Informace o článku
Nový rok je tady
(překvapivě:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.01.2014 18:22:0001.01.2014 18:22:00

Nový rok je tady

     Nový rok je tady...

    Pár vteřin jsem přemýšlela, jestli jsou vulgarity hned v začátku nového roku vhodné, načež jsem usoudila, že vzhledem ke všemu, co se děje, vulgarity hladce splývají s tokem událostí. Stačí si uvědomit, že zítřek v práci začínám odpolední šichtou, aby byla skutková podstata vulgarit naplněna. Já totiž bytostně nenávidím odpolední šichty, neboť jsou krátké a musíte během nich stihnout vše, na co normálně bývá plná pracovní doba. Murphyho zákony totiž fungují stoprocentně. Během Vánoc jsem si dobrovolně nabrala nejvíc šichet a nejméně volna (když už tedy nemám rodinu a děti, na rozdíl od svých kolegů), a to tak, abych první pracovní den v novém roce měla ranní, tedy tu lepší verzi.

     A samozřejmě jsem o ni přišla, jak jinak, takže se do práce netěším, a to je hned v úvodu nového roku pěkně hnusné:D 

     Plus fakt, že ve čtvrtek odpoledne měl můj dopravní prostředek absolvovat nutné opravy, které jsem tím pádem musela přesunout na víkend, takže čert ví, kdy navštívím oře mého bílého, a to už kapku frustrující je:-(

     A jak jsme strávili Silvestra a potažmo Nový rok?
     Letos jsme usoudili, že využijeme možnosti absolvovat filmovou produkci na plné kule, aniž by to po 22. hodině bylo protizákonné. Už jsme dlouho neviděli Lord of the rings... :-)

draace
A hrál v nich Mel.
A také bílý koník, tehdy ještě šedivý:-)
 

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: