Informace o článku
Když člověk něco strašně moc chce, je jasné, že v plné parádě utře.Děpoltovické závody opět bez nás (letos POPÁTÉ).O azurové obloze a sluníčku se radš...
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
11.09.2010 11:09:0011.09.2010 11:09:00

sobotně


Když člověk něco strašně moc chce, je jasné, že v plné parádě utře.
Děpoltovické závody opět bez nás (letos POPÁTÉ).
O azurové obloze a sluníčku se radši zmiňovat nebudu... Zkurvenej rok.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

ale notak.. odhod depku a trochu optimis...

ale notak.. odhod depku a trochu optimistictejsi pristup k zivotu :-) jdi nato obracene... spocitej na kolika zavodech uz jste letos byly (uplne malo jich nebylo), zhodnot vase treninkove a jine podminky a myslim ze ti vyjde docela dobry vysledek :-) apropo.. my byly na zavodech letos jednou.. ostatni z ruznych duvodu nevysly.. a jako tragedii to urcite nebereme ;-)
Gravatar

Jenomže u mě závody jsou to JEDINÉ, co s...

Jenomže u mě závody jsou to JEDINÉ, co se mi v životě děje. Jasně, byla to moje volba, ale oproti letům minulým nemám nic a ani nikoho, s kým by se dal trávit čas i jinak než ke koním a od koní. Nemůžu odtud vypadnout, protože si chci Fina užít, ale výsledek je ten, že si vlastně neužiju ani toho Fina. A ten pocit na něco se fakt upřít, protože to je fakt to JEDINÉ, na co se tady v díře upřít lze, a pak pořád dokola zažívat zklamání, proti kterému nejde nic dělat... Za tragédii to nepovažuji, ale vnitřně šťastná z toho rozhodně nejsem.
Gravatar

a proc to jedine? copak s konmi se neda ...

a proc to jedine? copak s konmi se neda podnikat vice veci nez jen jezdit na zavody? a to i ve Ž.? co treba treninky s trenerem? okolo sebe nejake trenery mate, drazsi nez vyjezd na zavody to nebude a hlavne te to nekam posune a na tech zavodech potom budes mit lepsi vysledky.. veci co by se dalo s konmi nahradou za zavody delat je dost, jen je hledat a nepropadat zbytecne depresi ;-)
Gravatar

Tak já přijedu s DVDčkama :oD (a colou s...

Tak já přijedu s DVDčkama :oD (a colou s rumem :oD )
Gravatar

MajkaL: bez dopravy nedojedeš nikam, ani...

MajkaL: bez dopravy nedojedeš nikam, ani za trenérem. Jezdím, protože mám cíl, ale když ho nemůžu zúročit, ztrácí to smysl. Na vandry s Finem nemůžu (dlouhé štreky preventivně ne), Hurá Hry není kde pořádat. Do práce, z práce, Fin a dál už nic... ještěže mám manželku, na povzbuzení ducha, protože jinak by mi už dávno hráblo.
Gravatar

Lena: jasně:D A pak mě budeš škrábat z p...

Lena: jasně:D A pak mě budeš škrábat z podlahy, z ještě větší deprese ze vzpomínání:D :D :D
Gravatar

Budeme brečet spolu :oD :oD :oD

Budeme brečet spolu :oD :oD :oD
Gravatar

Lena: ale já potřebuju ROZVESELIT :D

Lena: ale já potřebuju ROZVESELIT :D
Gravatar

Ok, beru čepici s rolničkama :oD

Ok, beru čepici s rolničkama :oD