Informace o článku
Další z mnoha pokusů přeprat formát bez úspěchu. A když už selže i Microsoft Office SharePoint Designer, nelze než konstatovat, že k 31.12.2010 draace...
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
08.09.2010 23:37:0008.09.2010 23:37:00

středečně

Další z mnoha pokusů přeprat formát bez úspěchu.

A když už selže i Microsoft Office SharePoint Designer, nelze než konstatovat, že k 31.12.2010 draace diary pravděpodobně skončí, protože na arial 12 se já dívat odmítám. Css striktně všechno převádí právě do téhle podoby a nehodlám čekat na den, kdy se podívám do blogu a zjistím, že je zelenej. Brrr!

(Odstavec výše rovnou přeložím do srozumitelštiny: tento příspěvek jsem napsala v programu, který jej automaticky uložil v podobě, jakou chci já: hezká písmena, korektní mezery apod. Jenomže šablona tohoto blogu můj návrh neakceptuje a písmo a formát opět zprznila ku obrazu svému. Konec hlášení ve srozumitelném jazyce).

Novinky?
V sobotu jedu na závody. Už jenom kvůli té podsedlovce musím:-) Nenechám si vůli přeprat sama sebe zhatit názorem, že lidi jako já na kolbiště nepatří. Ono totiž nebýt nás, snících a naivně věřících looserů, museli by ti „lepší“ sahat mnohem hlouběji do kapes, protože právě naše hojná účast zajišťuje pokrytí nákladů na organizaci závodů.

A že se na nás nedá dívat?
Nedívejte se. Jiná rada není.

draace
Video pro silné nátury!

Název: kterak chudáček koníček tápal, jestli poslechnout holeň, nebo cválat dle vlastního koňského rozumu...
A pravdu bohužel měla holeň:-)))


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Prosím tě a KDO na kolbiště patří?:-D To...

Prosím tě a KDO na kolbiště patří?:-D To je taaak ftipný,tyhle cinty,že jsem se pobavila navzdory tvým slzám,sorry.Mimochodem úplně zbytečným,ale plakat je zdravé,vyplavuje to emoce,já nedávno brečela na dojírně,když mi soudružka Naděžda Krupská chrstla do ksichtu dezinfekci :-D.
Gravatar

A že se na to nedá dívat? "Tak já ...

A že se na to nedá dívat? "Tak já se velebnosti votočím hubou ke zdi, aby vás to nějak NETO" (Kelišová). Měla recht :D Znova a znova budu psát, že NIKDO na světě nemá právo a nemě by podrevjat a shazovat sny druhejch lidí. Bohužel se tak děje. Proto by si nikdo neměl NECHAT podrejt a sebrat svoje sny, ať už jsou v očích ostatních lidí jakkoli nereálný :-) Já jsem toho zářným příkladem.
Gravatar

Ze soudružky Naděždy Krupské mám pro změ...

Ze soudružky Naděždy Krupské mám pro změnu slzy v očích já:D :D :D
Gravatar

Kelišová je taky dobrý jméno... škoda, ž...

Kelišová je taky dobrý jméno... škoda, že nemám soudružku kozu:D
Gravatar

Mám tu jednu soudružku,kterou dostávají ...

Mám tu jednu soudružku,kterou dostávají brigádníci za trest,když se moc flákají,je to taková stará všudybylka,díky tobě má te´d jméno,díky kmotra :-).