Informace o článku
A je po všem (konečně). Proč si konečně nepřiznat, že organizace v tak malém počtu lidí nejspíš opravdu nejde zmáknout?:o) Jak už to bývá, smůla se le...
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
18.10.2009 21:10:0018.10.2009 21:10:00

poHubertovsky

A je po všem (konečně). Proč si konečně nepřiznat, že organizace v tak malém počtu lidí nejspíš opravdu nejde zmáknout?:o)

Jak už to bývá, smůla se lepí na paty bezprizorně. Nejdříve nevpuštění jedné z nejvíce se těšících (a zároveň nejpočetnější) ekip veterinární kontrolou, což znamenalo stop i pro poníka, na kterém měla jet naše malá Nikča. Poté prohřívající kloubek našeho Béruš, který vyřadil i Nikčinu sestru Míšu, a tak jsme museli zbytek našich koní narychlo rozházet tak, aby v doprovodných soutěžích mohly odstartovat všechny naše děti, přičemž terénní akce proběhly ve znamení „Škatulata, hejbete se“, kdy se dítka v sedlech střídala přímo na trati (aby se opravdu dostalo na všechny). Posledním smolařem se stal bělouš Robin (poraněný kolegou v přepravníku), který se po nástupu odebral čekat do stáje, a když už jsem nakousla bělouše: těšila jsem se na letošní převahu šimlů, přihlásilo se jich osm, ale bohužel reálně odstartovali pouze tři:o(

Počasí... Ráno beznadějné. Místo zaplétání hřív a úprav zevnějšků našich ořů jsme kolektivně stavěli stan a pálili rozbité kavalety, protože pršelo, pršelo, pršelo. Deset minut před začátkem první soutěže ani jeden host... Tak jsme do sebe nalili první panáky rumu a kvůli nepřestávajícímu dešti jsme osedlané koně ponechali ve stáji: třeba někdo přijede. A přijeli, opravdu. Faktem je, že omyl s „prázdným“ vlekem se zapíše do dějin mých NEJ trapasů: jsem inteligentně usoudila, že majitelka Goga si konečně pro svého koně přijela, protože vozík byl napohled PRÁZDNÝ (samozřejmě že nebyl, to arábek byl menší než rampa), a tak jsem hostům nevěnovala pozornost. A že tudíž není důvod spěchat do deště, když ještě nikdo nepřijel... Ukázková dedukce. Naštěstí výprava netrpěla nedostatkem smyslu pro humor:o)

Pro naši podmáčenou jízdárnu byla nízká účast pozitivní (tankodrom). Parkurová klání jsme z programu museli vyškrtnout, stejně jako zlatý hřeb jízdy zručnosti (brána z kartónových krabic), ale statečným startujícím jsme soutěže dopřáli. A jelikož s ohledem na nízkou účast nebylo nutné složitě kategorizovat, nikdo neodešel s prázdnou, i co se týče cen. A o tom to je!:o)

draace

Ještě jednou DĚKUJEME: Hance (a příbuzným:o), Verče a Mirce.

A dětem také, za plné nasazení. FAJN Tým!

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

neděkujte nám...pomoc kamarádkám je pro ...

neděkujte nám...pomoc kamarádkám je pro nás samozřejmostí a udělali jsme to moc rádi :o))....mě se Radovánky líbili a myslím, že nejen mě...ekipa ze Stříbra měla taky pěkně vysmáto a soud byl naprosto super a skvěle jsem se odreagovala...já fakt měla bezva den za který tobě i Móně moc děkuju :o))