Informace o článku
A má to spočítané I.
...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.02.2013 21:38:0016.02.2013 21:38:00

A má to spočítané I.

ženo moje, ty mě dobře štveš, s tím vším, co prodáváš. Odpocku mám také koupenou novou, trapně, a není trapně kostkovaná... a jestli si nikdo nekoupí tu bílou podsedlovku se stříbrným lemem, tak já ji vezmu, ale až z další vejplaty:-)

:D :D :D

ženo moje, koukej ale na tohle: paní chce jen 400,- za obojí

Ty vole, ženo moje, víš, co je tohle za sadu? To je totiž právě ta šitá na zakázku, kterou měl Fin na sobě:D Jak jsem ji tehdy měla půjčenou a on v ní vyhrál. Svět je fakt malej, Svapu ji prodala, když umřela Afrička:-(

tak to je hustý :-((

Normálně Bobeš po mně dneska hrábnul předkem, když jsem mu nedovolila jít na vodítku rychle. Ale jak, měla jsem to o chlup. On už fakt začíná mít sílu. A začne to být švanda, jestli zjistí, že je silnější než my. Myslíš, že roček může nosit udidlo, z bezpečnostních důvodů?

Jasně že jo. Protože než se nechat odvláčet, nebo si dát pac a přijít o půl hlavy, to radši jednou dvakrát ať si sám o udidlo rycne. A on přijde na to, že je lepší být hodnej, v roce už tě na ohlávce odtáhne, kdykoli si vzpomene.

Normálně jsem měla bobky, že odskočí a odtáhne mě po držce a budu mít nedobrovolnou doživotní plastiku. On jak hrábnul a pak se postavil na zadní, tak mi zalepilo.

ty hele, to Zrzek dělal taky :D Tedy občas mi to ještě udělá, že mi dá pac. Ale vždycky vedle, naštěstí, chytnout to, tak mi přerazí zápěstí

Bobeš udělal levadu a hrábnul oběma. Asi neví, že jsem pojídač koňských koulí :D

:D :D :D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: