Informace o článku
že by… jaro? :o) Ranní pohled z okna mě poměrně dojal. No koho by ne, po tolika týdnech hnusoty a odporna, co se týče počasí. Navíc by jakože už ten s...
draacedraace
FOTO momentkyFOTO momentky
08.12.2007 12:50:0008.12.2007 12:50:00

jasně, oknoooo :o)

že by… jaro? :o)


Ranní pohled z okna mě poměrně dojal. No koho by ne, po tolika týdnech hnusoty a odporna, co se týče počasí. Navíc by jakože už ten sníh klidně padat mohl, to jako i tady a hoooodně. Teď už žádným termínem přepravy koně vázaná nejsem, takže se milé počasí můžeš pochlapit, a zavalit nás pravdivostí všech těch prognóz, jak bude tuhá a zlá zima. Zatím nic moc.

Jak se draaceti vstávalo, bez nutnosti jít krmit chudáčky koníčky? Blbě, protože se za koněm mělo jet vlakem, ale příval SMS ze strany naverbovaných dětí akci stornoval, a konalo se zapadnutí zpátky do postele. No ale fuj, válet se až do půl desáté.

Co se týče koní, jsem náramně zvědavá, jak majitelka borce prostojí příští týden, protože má ranní službu. Bude muset vstávat o hodinu dřív, neadekvátně brzo se po tmě prošlapat sračkami až nahoru, nasypat koni snídani, zkontrolovat vodu a nanosit seno. Nic složitého: když se jeden připraví večer, aby ráno bylo vše již nadávkované a při ruce, jde o slabých 10-15 minut práce (u jednoho koně odpadá nutnost čekat, až sežere jádro). Nejen já mám neblahé tušení, jak bude vypadat výsledek. Včera ráno jsem krmit byla já, a málem jsem vyletěla z kůže, bo borec prožral do záložního balíku ďouru. Nikoho nenapadne to přikrýt nebo zabezpečit… A kdo tam navozí malé balíky sena, když je Móňa nemocná? A vodu?

Asi budu mít v pondělí brigošku, hahaha. No ale třeba bude sluníčko, jako dneska. A třeba se na to zima letos vyklašle a rovnou pošle jaro…:o)

Daja Swito
Před odjezdem ku svému koni.
Jestli teda najde kolo. Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: