Informace o článku
Historicky první přímá volba prezidenta České republiky
... je již minulostí.
draacedraace
...denní cint...denní cint
26.01.2013 22:53:0026.01.2013 22:53:00

Historicky první přímá volba prezidenta České republiky

Máme, co jsme chtěli. 

     Osobně jsem přímou volbu prezidenta přivítala, šlo o velmi zajímavou zkušenost. Bylo to velmi napínavé, zaníceně poslouchat rádio při kydání stáje a formou SMS řešit politickou budoucnost naší malé rozkradené republiky. Původně jsem chtěla právě SMS komunikace zde vystavit, ale poučena dopadem prezidentských voleb na obyčejné lidi tak neučiním. 

     Nicméně vyjádřit se k výsledku voleb chci, a to prostřednictvím výstižné citace z příspěvku jedné z diskutujících EQCH fóra:

"...protože Zeman představuje hulvátství, neomalenost, nekulturnost, lhářství. Jako takový nemůže být symbolem republiky... Na druhou stranu, Rusové Jelcina, co se netrefí do dveří, taky přežili. Ve Francii na prezidenta chtěl a byl vážným kandidátem vyhlášený kurevník a neomalené hovado... A izraelský prezident byl odsouzen za znásilnění, zatímco ten americký lhal celému světu pod přísahou jako přistižený školáček... (konec citace).

     Takže vlastně o nic nejde. Václav Klaus neemigruje, naopak má ideálního pokračovatele, který nám bude coby zástupce státu dělat ostudu a který se teď nejspíš baví faktem, jak mu národ pitomců sežral návnadu i s navijákem.

     A pak že konec světa nebude:-)

draace
Inu, máme, co jsme chtěli.
A dobře nám tak.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Souhlas ...

03.04.2013 22:41:4003.04.2013 22:41:40 KatkaKatka 194.228.32.---

Přesně tak, máme, máme, co jsme chtěli a co si zasloužíme. Volba prezidenta a zejména prostředky jeho kampaně výborně vystihují povahu našeho drahého národa ;). My v Praze jsme to obrečeli (ženy) a propili (muži) - nebo snad naopak? ;)

Ne kvůli tomu, že nevyhrál Karel, čemuž snad opravdu věří ta druhá strana, co nám to nandala ..... ale přesně kvůli tomu, co to vypovědělo o našich spoluobčanech ... a není to hezké potvrzení toho, co na Čechy platí.

Takže je fajn vědět, že ne na všechny ;)