Informace o článku
Zima, zima, zima... hnusná
Kapitola 4
draacedraace
dialogydialogy
02.01.2013 22:50:0002.01.2013 22:50:00

Zima, zima, zima... hnusná

Ženo moje, ať je letošek co nejmíň zkurvenej! A milovat tě nepřestávám! :D

Ženo moje, ani já TEBE ne! :D 

Jinak prostitutky a vázací materiál, to mě málem zabilo :D

Ženo moje, pracuji na tom, ale je to horší než slohovka při maturitě, vůbec nevím co psát.

A co jinak? Pořád máte ledovku?

Ledovka jako prase, všude. Vůbec to neslézá:-(

Tady naštěstí slezla. Na Silvestra jsem měla neskutečnou kliku, ženo moje... jako to bys nevymyslela... Přivedla jsem hříbata z pastviny, a že za nimi zavřu stáj. Všechno pustím (3 hříbata, Béruš a Megy), zavřu, a než jsem všechno v počtu jedna osoba uvázala k umytí, tak Mimi (8 měsíců) vlezla do mycáku a zahákla se do hadice. Do té, která visela z toho ráhna shora, a samozřejmě zpanikařila, totálně nejvíc, jak to jenom jde. A jak se snažila utéct, splašila komplet celou sortu do stavu „režim OFF“.

Ty vole...

A protože všichni jsou díky sluníčku jako urvaní ze řetězu, tak adrenalin zabodoval a vypukla extrémní panika, které jsem v počtu osob jedna nemohla zabránit. Mimi posléze vyrvala hadici z umělohmotného ramene a s hadicí na sobě vběhla do ostatních koní, kteří usoudili, že Mimi ta věc žere a že to asi chce sežrat i je. A jako totální úděs, doslova davová scéna... A já měla asi setinu vteřiny, abych otevřela dveře na WC a skočila tam, protože jinak by mě skupina převálcovala a už bych asi nikdy nevstala :D

Vole :D

A tohle klubo pěti koní v čele s vypatlaným plnokrevníkem se natlačilo na vrata ven, přestože z druhé strany byla úplně prázdná chodba stáje... a normálně je vyvalili... a tradá pryč.
A já si akorát řekla "Tak... a od 1.1. 2013 jsem asi zase nezaměstnaná"... a byla jsem smířená s faktem, že Béruš zešílí a že budou utíkat někam úplně pryč a něco si udělají a já se půjdu oběsit na prvním vodítku, které najdu.
Ale jak říkám, měla jsem kliku...:D Protože nejmenší hříbo přišláplo hadici, která sklouzla z Mimi, a Mimi tím pádem přišlápla vodítko Bobešovi, a Bobeš přišlápl vodítko Béruš, a jak byli všichni navzájem přišlápnutí, stáli jak sousoší hned vedle stáje. A jen stáli a kulili oko. Takže Bůh možná existuje. Resp. anděl strážný:-)

Tak to je strašnej masakr :D 

Já už chci jaro, ženo moje, tohle je i na moje nervy dost:D

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: