Informace o článku
Další nášup filmů, které mě nějakým způsobem zaujaly či bavily nebo ovlivnily a tak. Cela (The cell, 2001) Pravidelní čtenáři diary možná již v obraze...
draacedraace
filmožranífilmožraní
27.01.2011 22:58:0027.01.2011 22:58:00

z filmů...

Další nášup filmů, které mě nějakým způsobem zaujaly či bavily nebo ovlivnily a tak.

Cela (The cell, 2001)

Pravidelní čtenáři diary možná již v obraze jsou. Co se týče popisu filmu: být tento scénář použitý před dvaceti lety, asi by propadl. Děj je v podstatě až podezřele jednoduchý, dialogy ničím neohromující, navenek žádná extra pikantní zápletka či rozuzlení. .. Ovšem vizuální stránka filmu tyhle kategorie hravě přebije o 100%. Vřele doporučuji blue-ray kvalitu, HD obraz s úhlopříčkou aspoň 100, zvuk 5.1 a garantuji vám velmi silný umělecký zážitek, jaký dokáže už pouze jen LSD (varování: nepožívat v depresích:-)

Svěrací kazajka (The Jacket, 2005)

Sólo hvězdička za hudbu (Brian Eno). Záměrně nenapíšu nic víc, než že i tento režisér pravděpodobně požíval omamné látky. Žánrem thriller, ale nic drastického, film velmi příjemný.

Uvnitř tančím (Inside I'm Dancing, 2004)

Drama. Výborné téma, výborný a silný příběh, výborné herecké obsazení. Sice jsem ho musela ve dvou třetinách vypnout, protože hlasový projev Michaela mi mezitím vyvolal silnou alergickou reakci (potřebovala bych upravit zvuk tak, aby postava Michaela byla nahraná mnohem tišeji, než je hlasitost ostatních postav, protože můj sluchový orgán tohle prostě nedává), ale určitě chci vědět, jak to dopadlo. Chtělo by to nedabovanou verzi, titulky naštěstí nehýkají.

Dar (The greatest, 2009)

Tématicky velmi zajímavé drama, ale trošku nedovařené. A hlavně mi totálně rozhodila sandál úplně první scéna, protože jestli něco bytostně nesnáším, tak tahle „úvodní“ umírání. Než jsem přestala být za úvodní smrťák naštvaná, film se relativně rozjel, ale ne všem postavám jsem to věřila.

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (Corpse Bride, 2005)

Výhul... V jednoduchosti je krása. Inteligentní humor a excelentní herecké výkony:D

V kůži Johna Malkoviche (Being John Malkovich, 1999)

Výhul je slabý výraz. To je tak ujetý, že tomu snad ani nejde nic vytknout... :D :D :D
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: