Informace o článku
Při sledování filmu „Religulous“ (který záměrně nebudu komentovat, byť i já jsem ateista) jsem kromě jiného zaznamenala i útržek z filmu „Souboj titán...
draacedraace
filmožranífilmožraní
02.05.2010 10:48:0002.05.2010 10:48:00

Souboj titánů

Při sledování filmu „Religulous“ (který záměrně nebudu komentovat, byť i já jsem ateista) jsem kromě jiného zaznamenala i útržek z filmu „Souboj titánů“, a to Krakena, právě se vynořujícího z moře. A zvědavost byla silnější než zásadovost, tudíž jsem si stáhla jeden z mizerných ripů nové podoby filmu, který jde od počátku dubna v kinech. Jakožto fanoušek původní verze, kterou jsem před mnoha lety viděla coby dítko i v kině (abych se měla po nocích proč bát), jsem chtěla pouze nahlédnout pod pokličku nových kuchařů: juknout na nového Krakena, protože Američani původního zcela jistě vylepšili. Schválně, kolik bude chapadel, jakou bude mít Kraken tlamu a kolik řad zubů ukáže, za monstrózního ryku.

Chapadla bořící město nepřekvapila (mnohem víc nechápu čumily, kteří místo útěku z bořících se zdí čekali, až obluda vyleze z moře). Řev taktéž americký, napětí by se dalo krájet... Černý Pegas mě popravdě šokoval a to negativně, protože právě bílý okřídlený kůň byl důvodem, proč jsem si Souboj titánů v televizi nenechávala ujít. Ale budiž, jsou i horší renovace. Vlastně díky Pegasovi jsem snadno identifikovala Persea (další mega zklamání: proč nemá bájný řecký hrdina kudrnaté háro?), a že nový Kraken na odhalení tlamy spotřeboval deset minut času, se dalo čekat.

Výsledku jsem se dočkala. A nový Kraken se mi nelíbí, protože ksichtem jde o kopii jeskynního trolla z LOTR. Chybí už jen řetěz na krku, svištící šípy a Sam s pánvičkou:o(

Mám zachovat patriotismus a jít do kina na 3D?

Zřejmě ano. Otázek je totiž více: budou štíři? A Kerberos? A co Charon a jeho rozvírající se kostlivá dlaň, děsivá noční můra mého děství?:o)

draace

Zvědavá.

Původní verze nikdy nenudila, i s prastarými efekty.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: