Informace o článku
A jak to vlastně bylo se slavnou sázkou na Imbira?
Přesně takhle:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.10.2012 21:53:0016.10.2012 21:53:00

A jak to vlastně bylo se slavnou sázkou na Imbira?

     Tento článek je věnovaný všem, kteří mě před Velkou pardubickou oblažovali otázkami, na koho vsadit.
     Berte obsah níže coby ukázku, jakým způsobem mohou vznikat tipy, a zároveň coby důkaz, že fundovaná rada, na koho a jak vsadit, neexistuje!:-)

     Protože sázení je především hra!

     A tak jsem opravdu poctivě vsadila na šestku do pátého.

     A když jsem do telefonu Nikče diktovala, co a jak, dodala jsem "snad dojde aspoň do půlky dostihu", což se mi samozřejmě nesplnilo. Imbir sice přeletěl Taxis, ale ambice realizačního týmu zhasly bezprostředně po anglickém skoku (č. 9), kdy Marek Svačina ohlásil dalšího koně bez jezdce, kterého nelze ihned identifikovat. A v momentě, kdy jsem já vyřkla ono "Že by Imbir?" i sám komentátor zahlásil "Že by Imbir?", a ano, byl to Imbir.

     A výbuch smíchu.

     Pro Imbira samozřejmě pekelná smůla, zapříčiněná zraněním Marcela Nováka. Marcela Nováka totiž ze sedla katapultoval Shaman, na kterého jsem měla - jak jinak - také vsazeno, a jelikož Marcel Novák po pádu z Shamana nebyl startu Velké pardubické schopen, vyfasoval Imbir náhradníka - švédského jezdce Niklase Lovéna. Za normálních okolností mi Švédové nevadí (asi že sousedí s Finy:-), ale v případě startu ve Velké pardubické je prostě lepší mít na koni jezdce našince, než pardubickou drahou neostříleného cizince. A to i když si coby rodilý Švéd obleče modro-žluté barvy.

    Ale tak sranda byla. A o tom je, byť jsem kromě Imbirovské padesátikoruny prohrála ve Velké pardubické dalších 5 piv. Prostě dostihy a sázky, no:-)

Foto: Šárka Votavová /velmi děkuji/.
A já tímto slibuji, že letos už s tématem Velké pardubické dám pokoj.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: