Informace o článku
O seznamování:)
ženo moje... našli jsme v lese mrtvolu...
draacedraace
dialogydialogy
10.10.2012 14:11:0010.10.2012 14:11:00

O seznamování:)

ženo moje... našli jsme v lese mrtvolu :D

fakt? :D grinhustý :D 

no jo, doteď jsme lítali po lese s policajtama. A vedli jsme je tou tmou na místo činu.
A pak se zjistilo, že to není člověk, ale zbytky jelena :D

no to ne...bože :D :D :D

máme si prej zopakovat přírodovědu :D

tak to je pomalu lepší historka, než kdyby tam fakt byl mrtvej člověk :D

jako jo, určitě :-)) Ale dva policejní vozy uprostřed hlubokého lesa, za úplné tmy...
A pak ty zbytky policajti ohledávali, a ten jeden říká druhému (v těch rukavicích držel lebku), že mu to nepřipadá lidské. A nebylo :D

tak to je gól :D :D :D
u toho bych chtěla být, jakože fakt :D 

to se nedá popsat :D

to je hrozné :D
ale zároveň vtipné, tohle nevymyslíš :D :D :D

ale na druhou stranu, fakt to vypadalo jako lidské ostatky, notabene z koně za šera

bylo by mi divné, kdyby tam lebka ležela bez povšimnutí. Ale zase chápu, že ve tmě vypadá i facka jinak smile

:D :D :D

(o den později)

ženo moje... grin
včera si na mě vzal číslo jeden z těch dvou policajtů, myslela jsem, že to potřebuje kvůli té "mrtvole", ale teď mi přišla SMS, že mě zve na kafe

:D :D :D
škoda, že nemůžeš. Už dlouho nebyl průser s měřidlem promile :D

(Abyste byli v obraze, manželka v minulosti s jedním policistou chodila a v rámci jisté dámské jízdy zkoušely s kamarádkou, která víc nadýchá, bohužel do služebního alkohol-testeru, z čehož byl NEMALÝ průšvih.)

Ale asi jsme na něho zapůsobili, během ohledávání nálezu. A já v ten moment řekla:"O co, že nešáhnete sem?" (do očního důlku), a on se hned zeptal, jestli s druhým ohlašovatelem nálezu patříme k sobě, tak jsem hned řekla, že ne, a policajt to přebral jinak.

:D :D :D

A teď mi přišla SMS z neznámého čísla:"Dobrý den, slečno, včera jsme spolu strávili napínavou čtvrthodinku v lese, to už je dost na to, abych si vás mohl dovolit pozvat třeba na kafe?"

hustý :D :D :D

Kdyby do toho očního důlku sáhl, uvažovala bych aspoň o kafi, ale on nesáhl. Takže smůla. Tak jsem mu napsala „Dobrý den, jít na kafe s policistou je proti mému přesvědčení, ještě by na mě mohla prasknout drogová minulost, kšefty se zbraněmi a lidskými orgány. Nezlobte se." A přišla odpověď „Večeře?"

bože :D :D :D
Jestli ho budeš odmítat "tímhle" způsobem, tak se ho nezbavíš :Dgrin
Protože smysl pro humor evidentně má, fakt škoda, že nejseš k mání.grin
Ženo, napiš tohle na EQCH... jakože historka, jakým způsobem lze narazit za zájemce o rande :D

napiš to ty gringrin:D
na tohle já nemám grin:D :D

já nemůžu kopírovat tvoje SMS grin:D

můžeš, seš manželka :-))

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Lesní vražda 1988

To mi připomíná historku podobnýho ražení z roku tuším 1988. Šel jsem k večeru venčit psa a najednou ve strmym svahu nad lesní cestou, asi 100 metrů ode mě vidim ležet mrtvolu. Jako regulérní mrtvolu. Prostě pána středních let s naprosto mrtvolně zeleno-bílym ksichtem, kterej ležel hlavou dolů ze svahu a nohy měl zapletený v nižších větvích trnitýho křoví. Krve by se ve mně nedořezal. Bylo mi 13, takže hrdinství šlo stranou, odvolal jsem psa a pelášil domů informovat o situaci tatínka. Ten si vzal bundu a vrátil se na místo se mnou. Když situaci uviděl, jeho do té doby poklidný výraz zmizel z jeho obličeje rychlostí blesku, k tělu se rovněž ani nepokoušel přiblížit a rovnou jsme zamířili k nedaleké policejní služebně nález nahlásit. Pŕíslušníci SNB se tvářili zpruzeně, nedůvěřivě a vůbec se jim nechtělo nic dělat. Já jsem v souladu s filmy s detektivní tematikou očekával bleskovou akci nebo přinejmenším zaujetí a pánové si v klídku dál popíjeli kafe a dohadovali se, jestli to mají s náma teda sepsat anebo se tam nejdřív jít podívat. Ten služebně mladší si to nakonec odskákal a že se tam teda jako s náma vypraví. Myslel jsem, že si s sebou vezme aspoň 3 kolegy a 2 služební psy, aby mohli hned vyrazit vrahovi po stopě, ale on šel sám a kdo ví, jestli měl u sebe vůbec aspoň pistoli. No... Došli jsme do lesa a kousek před inkriminovaným křovím jsme na cestě potkali naší mrtvolu. Vypadala pořád dost příšerně, ale stála na nohou a byť se potácela, evidentně byla naživu :-D.

Gravatar

:D :D :D

10.10.2012 22:25:0910.10.2012 22:25:09 HankaHanka ---.102.broadband14.iol.cz

tak jsem se krásně od plic zasmála a to jak první historce tak i té druhé....to je skoro tak dobré jako vaření, i když nějakou diskuzi na tohle téma bych si zase s chutí přečetla páč u té mé milované, jsem brečela smíchy snad 20min a moje "hýkání" se nedalo zastavit :D :D :D

Gravatar

To mě poser!

19.10.2012 14:35:0819.10.2012 14:35:08 SvapuSvapu 78.102.76.---

Dlouho jsem se takhle nezasmála:D :D