Informace o článku
Letecký den s draacetem:)
Aneb ve vzduchu visí blížící se Velká pardubická!
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
18.09.2012 21:22:0018.09.2012 21:22:00

Letecký den s draacetem:)

     Do hlavy oři svému nevidím, takže mě odskočením o cvalový dřív lehce (tedy spíš naopak) překvapil, protože on když si není jistý, raději si přijde blíž, bleskově přeměří a poté odskočí z místa. Po těch letech s ním jsem zvyklá, takže jakmile bílej těžiště odlepí, hodím dopředu sebe i otěže a držím se zuby nehty, aby mě jeho cvičící hřbet nekatapultoval ze sedla pryč.

     Ale změna je život. A tak si pašák zvesela odskočil dřív, než jsem se vůbec stačila patřičně chytnout sedem, a když jsme letěli přes bidla a já cítila, že jsem krutě za pohybem a ještě mimo sedlo, vyvstala mi v mysli trenérka, když na děti svého času řvala "Co ta kolena?! Vždyť vy se ku*va vůbec nedržíte, akorát si vezete prd*l, a až si jednou rozbijete držku..."

     Asi již chápu, co tím chtěla říci.

     Do poslední vteřiny jsem doufala, že to usedím. Přistáli jsme (doskočili), já již bez třmenů a částečně na levoboku koně, ale držela jsem se. Ještě kdyby bílej držel basu a ze směru neuhnul, protože pak už byla setrvačnost nemilosrdná, a tradiční navrácení se do sedla se nekonalo. A prásk sebou do pilin. 

     A bílej to rozštípl, protože děsně nenápadně cupital k ostrůvku, na kterém roste jetel, aby stihl urvat aspoň tři sousta, zatímco já přemítala, kolik lidí na sídlišti se zrovna dívalo, jak skáčeme... Popularita je bezbřehá:D

     A mám namožený lýtkový sval. Tedy doufám, že namožený, protože natržený by se mi teď fakt nehodil:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: