Informace o článku
Bez kalhot (Magic Mike)
Dámy, jděte do kina a chlapy nechte doma:-)
draacedraace
filmožranífilmožraní
08.08.2012 23:57:0008.08.2012 23:57:00

Bez kalhot (Magic Mike)

Dámy, jděte do kina a chlapy nechte doma:-)

     Protože chlapi tohle nejspíš nepoberou. Z čistě mužského pohledu je kroutící se kozatá anorektická blondýna vystrkující zadek naprosto normální a svůdná, zatímco v bocích se vlnící chlap je pro ně stejnou měrou odporný. V tomhle máme my ženy těžce navrch, protože se umíme kochat obojím! A pokud je film svižný, vtipný a výborně obsazený, tak tuplem, a že je dějová linie prostá a naivní skoro až provokativně, vůbec nevadí.

     Prostě kdo umí, umí. Režii i scénáři tímo vysekávám poklonu, protože si výtečně poradili i s koncepcí jednotlivých čísel, jedno skvělé představení za druhým. A k mé velké radosti se nemálo vytěžilo z tance Michaela Jacksona, a tím opravdu nemám na mysli chytání se za rozkrok, protože jedno konkrétní číslo (mimochodem pro mě asi nejlepší) bylo výcucem Michaelových figur (plus zvukový doprovod, protože přesně s tímto „zintezivňováním“ emocí tance vyrukoval právě on).

     A samozřejmě nemohu opomenout můj vztah k tématu, protože partička striptérů se na slušných pár měsíců stala mými imaginárními společníky, a to když jsem sepisovala mé knižní veledílo. Do kina jsem se nepopsatelně těšila, protože zákulisí pánského klubu je přesně to, co jsem chtěla porovnat s mým smyšleným, eventuálně si to „moje“ vylepšit o nové poznatky, a nemálo mé literární střevo polechtala skutečnost, že jsem trefila hřebík na hlavičku. A že počet filmových striptérů seděl s mým, bylo vtipné, stejně jako sestra zuřivě bránící svého v průserech lítajícího bratra, a věčná škoda, že Dallas nebyl něžného pohlaví.

     I když to by se mnou nejspíš švihlo.

     A co se týče návštěvy kina, vřele bych tímto ráda poděkovala dámskému karlovarskému publiku, které na film vyrazilo v plné polní a neponechalo atmosféru chladnou. Od první scény jsem mohla hlasitě hýkat, protože jsem nebyla jediná, a chvílemi jsem hořce litovala faktu, že nemám přihnuto a nesedím mezi kvílející babami.

     Notabene když mě i zezadu identifikovaly.
     Ona totiž první řada je první řada, když se chce divák skutečně kochat!:D

draace
Nic proti sólo striptérům volaným na zakázku, ale prostě show (kolektivní) je jiné kafe.
A Matthew McConaugheymu bod za parádního "Uncle Sam" :D :D :D 

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

:o))

09.08.2012 12:24:3809.08.2012 12:24:38 Lena SawyerLena Sawyer ---.172.broadband11.iol.cz

Vtipně - hned jak jsem na to viděla plakát, první, co mne napadlo si byla Ty a "Tvoje" parta :o)))

Gravatar

-

09.08.2012 17:30:3509.08.2012 17:30:35 ElisElis ---.149.broadband10.iol.cz

:DDDDD

Ty dělající atmosféru jsme "asi" byly my :D. V půlce filmu konstatování- Tvl my na striptýz nemůžeme, když jsme mrtví i u tohohle :D.

PS: Návrh pro kritiky filmů- měli by hodnotit shirtless položky, tyhle mají 50 bodů z 10 možných :D