Informace o článku
Kterak jsem opět naletěla
Protože historie se opakuje!
draacedraace
...denní cint...denní cint
24.07.2012 21:43:0024.07.2012 21:43:00

Kterak jsem opět naletěla

     Koncem měsíce června jsem byla nucena využít internetového vysílání TV Nova, protože sžíravé nutkání dovědět se, jak to dopadlo (nejmenovaný naprosto stupidně nelogicky udělaný seriál), bylo silnější než zdravý rozum. A stejně jako v dubnu jsem využila možnosti sedmidenního ZDARMA, protože vyděrači z Novy zpětné sledování zpoplatnili, přestože kvalita záznamů je nemlich stejně mizerná jako předtím, a i kdybyste se rozkrájeli, zvuk jde rychleji než obraz.

     Což u tanečních scén maličko vadilo, ale budiž.

     A stejně jako v dubnu jsem službu VOYO aktivovala i deaktivovala prostřednictvím SMS. Počkala jsem, až přijde zpráva o potvrzení deaktivace, a papalala, zloději.

     Prostě jak jsem stará, tak jsem blbá. Mohlo mě po všech zkušenostech napadnout, že na červencové faktuře od O2 bude služba v plné výši naúčtovaná, i že nejspíš běží další zpoplatněný měsíc. Protože společnost O2 ve spojení s "třetí stranou" je mistr v oboru, co se týče okrádání zákazníků, a moje blbost, že jsem aktivaci skrz ně vůbec riskovala. 

     V prvním případě jsem totiž využila služeb operátora Vodafone, jemuž – světe div se – aktivace i deaktivace funguje. Čím to asi bude?

     Inu, za blbost se platí.

draace
Gratuluju ke snadnému vítězství nad hloupým českým zákazníkem!

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: