Informace o článku
Zůstaňte s námi!
(věrně až do samého hrobu:-)
draacedraace
...denní cint...denní cint
21.07.2012 21:17:0021.07.2012 21:17:00

Zůstaňte s námi!

    Tak jsem měla tu čest být přítomna hlavnímu večernímu zpravodajství TV Nova.

     A naprosto dobrovolně, neboť jsem byla upozorněna na zcela novou reklamu na KOFOLU, prý v nějaké echt vychytané flašce, takže jsem si k sobotnímu úklidu místo rock rádia pustila plazmu. Mělo to sice malej háček - reklamu jsem tím pádem nestihla vidět, nýbrž jen slyšet, ale flašku jsem zahlédla.

     A samozřejmě ji chci.

     Ale zpět k tématu, protože Televizní noviny mě naprosto odzbrojily. Dokážu pochopit ledacos, v době okurkové sezóny, ale už jen pohled na absolutně divně oblečenou moderátorku mě konsternoval, a po rozjetí zpráv mi klesla čelist úplně.

     O střelci z kina vím, díky netu, protože já se na kino návštěvu nejnovějšího Batmana těším jako malé dítě (IMAX rulezzz). Začínat jím hlavní večerní zpravodajství jsem nekomentovala, Nova v tomhle směru byla vždycky divná, ale podoba reportáže naznačovala, že výkvět teprve začne. A také že ano! Emotivní podkres, dojímavé komentáře, rozklepané hlasy… Vše vyhrocené do nejvyšších jednotek, takže žádné oko jistě nezůstalo suché.

     Co ovšem bylo nejvíc zarážející, byl fakt, že v podobném duchu zprávy pokračovaly dál. Hned po kinovém střelci dramatická reportáž o sestřičce z Bulovky, pařící na pohotovosti s doktorem, takže z naší strany výbuchy smíchu a čekání, jestli třeba náhodou neuvidíme dceru. A Nova jela dle totožného modelu dál a tentokrát hrála hlavní roli neméně vzrušující utíkající klisna po silnici, která nezavinila dopravní nehodu. A posléze mladý řidič, který nehodu bohužel nepřežil, a přestože šlo o velmi tklivou reportáž, stejně to na mě působilo dojmem, že kluk prostě jel… moc rychle.

     A dál?
     Dál už radši nic. Komerční televize se musí přizpůsobit požadavkům diváka, tomu rozumím. Ale jestli „tohle“ frčí, tak jsem asi fakt sto let za opicemi. Anebo je něco špatně, protože z pětiminutovky Rock Rádia jsem se toho dověděla mnohem víc:-)

draace
Zůstaňte s námi! 
Tenhle po každé reportáži zopakovaný rozkaz mě uzemnil absolutně.
Já totiž debilní rozkazy spíš neposlouchám, než poslouchám. Víme:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: