Informace o článku
Čerstvě festivalové výkřiky
Po sedmi letech na místě činu!
draacedraace
...denní cint...denní cint
29.06.2012 22:36:0029.06.2012 22:36:00

Čerstvě festivalové výkřiky

     Festival zahájen.
     Po sedmi letech i se mnou, byť ten strávený s Klárkou hned tak nic nepřekoná, protože to byl hukot, který už se nikdy opakovat nebude (kromě toho by musel přijet Elijah, aby proběhlo dejavu, nehledě na fakt, že Lázně I, onehdy klub Roxy, mezitím spadnou). 

     Plus vnitřní potěšení, protože vidět megalomanský ohňostroj dvakrát během šesti kalendářních dní je masakr, a ten varský byl eňo-ňuňo. A ještě bylo teplo, protože ulice sálaly i před půlnocí, pro teplomilného tvora absolutně dokonalý požitek.

     První festivalové pivo bylo malé, černé a řezané, ale málem se mnou švihlo, protože abych vůbec mohla na celé DVA dny vypadnout, musela jsem od božího rána kmitat.

     Ale vyplatilo se. Protože Vary jsou teď jeden velký hukot. Lázeňské město na týden ožívá: proudící i odpočívající davy mladých lidí, stánky s chlastem a občerstvením, hudební i jiné atrakce, na každém rohu něco.

     Prostě obrovská street párty, na které se 24 hodin paří. A nemusíte sedět v kině, přestože filmový festival je především o filmech:-)

draace
A nechčije a nemá chcát.
Tedy předpověď to tvrdí:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: