Informace o článku
ALL YOU NEED IS LOVE!
Že „All you need is love“ včera oslavila 45. narozeniny, vím samozřejmě od Frosta, byť mě lehce pobouřilo, že jsem se tuto důležitou informaci dověděla z jeho facebook Zdi, nikoliv přímo od něho.
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
26.06.2012 21:59:0026.06.2012 21:59:00

ALL YOU NEED IS LOVE!



      Že „All you need is love“ včera oslavila 45. narozeniny, vím samozřejmě od Frosta, byť mě lehce pobouřilo, že jsem se tuto důležitou informaci dověděla z jeho facebook Zdi, nikoliv přímo od něho. A přitom zrovna on ví, že k tomuhle songu já mám vztah.

      O filmu „Yellow submarine“ jsem v diary již psala, stejně jako o „All you need is love“. Ano, správně, moje dnes již legendární otázka směrovaná právě k Frostovi (aneb Proč má francouzská hymna v úvodu kousek písně od Beatles?)

     "Yellow submarine" je nadčasový film, a nejen z hlediska nápadu a pointy. Excelentně dokonalá je totiž samotná animace a absolutním vrcholem je právě ztvárnění „All you need is love“, protože tohle snad ani nemůže nikoho nechat chladným, notabene nás infantilní snílky. A zrovna já se na to můžu dívat pořád a pořád a pořád, a nemám dost.

      Takže video na Frostově Zdi (viz níže) bylo jako monstrózní narozeninový dort. Protože v něm je úplně všechno! Každičký zvuk, každičký tón, každičké slovo, nota od noty, a to živě, včetně orchestru.

      Prostě orgasmus. Výhul. Zlá rukavice řachavice, modří hnusáci a jabkování.
      To všechno je „All you need is love“ a já to žeru.

draace
Neujde mi nikde! Ani ve filmech, ani u Bono Voxe.
A v "Love actually" je nejvíc hustá:-)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: